Ana sayfa Dizi Haberleri Masumiyet başladığından beri Doğduğun Ev Kaderindir düşüyor! 3 Mart Çarşamba reyting analizi!

Masumiyet başladığından beri Doğduğun Ev Kaderindir düşüyor! 3 Mart Çarşamba reyting analizi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Çarşamba akşamları reyting yarışında iki önemli dizi yerini sapa sağlam koruyor. Bunlardan birisi Sadakatsiz, diğeri ise Kuruluş Osman. Kanal D ve atv her hafta birincilik için yarışmaya devam ediyor. Dün akşam da iki yapım arasında kıran kırana bir mücadele yaşandı…

Sadakatsiz sadece AB grubunda birinci olurken, diğer kategorilerde ikinci sırada. Kuruluş Osman bu sefer rakibini hem total hem de ABC1’de geçmeyi başarırken, AB’de ise ikinci durumda. Her iki yapımda iki haneli reytingleri tüm kategorilerde elde ederek müthiş bir başarı sergiledi.

Çarşamba reyting denklemine geçtiğimiz hafta Masumiyet katılmıştı. Fox TV dizisi beğenildi. Fena sayılmayacak reytinglerle yayın hayatına başlamıştı. İkinci bölümün sonuçları da iyi geldi. Total ve AB’de 5’e çok yaklaşan dizi, ABC1’de ise 5’li seviyelerde bulunuyor. Masumiyet totalde günü 10. sırada bitirirken, AB’de 4.oldu ve ABC1’de ise günü 8. kapattı. İkinci bölüm nazarında iyi sonuçlar olduğunu söyleyebiliriz.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisi ise bir ara 6-7 reytinglerde aşağıya pek düşmüyordu. Ancak son iki haftadır bir düşüş sergileniyor. ABC1’de günü 5. tamamlayan dizi, totalde de 9. oldu ve bu iki kategoride Masumiyet’in önünde yer aldı.

Benzer rakamlara sahip iki dizi arasındaki AB yarışını ise Masumiyet kazandı ve Doğduğun Ev Kaderindir’in önünde 4. olmayı başardı. tv8 dizisinde dikkat çeken detay ise Masumiyet başladığında bu yana izleyicisini bu yapıma kaptırmakta olduğu gerçeği… İki dizi de birbirine benzer kitleye hitap ediyor ve aralarındaki yarış da önümüzdeki haftalarda daha da çetin bir hale gelecek.

Benim Adım Melek dizisi ise TRT1 ekranında dün akşam totalde 4’lü oranlara çıkarak geçen haftalara göre iyi iş yaptı. Kemik izleyicisini peşinden sürüklese de reytingleri geçen sezondan çok daha düşük olan dizi, hiçbir kategoride ilk 10 program arasında yer alamadı.

İşte 3 Mart Çarşamba günü reytinglerde ilk 10 program listesi:

Masumiyet başladığından beri Doğduğun Ev Kaderindir düşüyor! 3 Mart Çarşamba reyting analizi! 7