Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Son Yaz dizisinin yeni afişi ortaya çıktı!

Son Yaz dizisinin yeni afişi ortaya çıktı!

tarafından ker_def

Cuma akşamları izleyicilerle buluşmakta olan Son Yaz dizisinin 2.bölümü yayınlandı. Zaten ilk bölümü ile büyük ilgi gören dizinin 2. bölümü de izleyicilerin beğenisini kazandı. Fox TV’nin Cuma akşamları yayınladığı yeni dizisinin 2. bölüm reytingleri gelecek adına büyük önem taşıyor.

Yapımını O3 Medya, yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Burak Arlıel’in oturduğu ve senaryosunu Deniz Dargı, Cem Görgeç ve Cenk Boğatur’ın kaleme aldığı “Son Yaz”ın yeni afişi bugün takipçilerin beğenisine sunuldu. Sosyal medyada da güçlü bir destek bulan dizinin hikaye örgüsü ve oyuncu kadrosu çok dikkat çekici olarak görülüyor.

Son Yaz dizisinin yeni afişi ortaya çıktı! 7

Dizinin toplu afişinde Alperen Duymaz, Ali Atay, Funda Eryiğit ile Hafsanur Sancaktutan’ın yanı sıra Emre Karayel, Sinan Tuzcu, Şebnem Dönmez, Sezer Koç, Halil Babür, Yasemin Yazıcı, Erdem Şanlı ve Ata Nedim Arman da yer alıyor.

Afişte “Son Yaz” oyuncuları Urla’da, Çeşmealtı’nın meşhur Karantina Adası manzaralı iskelesinde boy gösteriyor. “Son Yaz”, yeni bölümleri ile Cuma akşamları Fox TV ekranında izleyicisi ile buluşmaya devam ediyor.