Ana sayfa Dizi Haberleri Ayçin İnci, Kuzey Yıldızı dizisine geliyor! Peki kimi oynayacak? Yıldız’ın uykuları mı kaçacak?

Ayçin İnci, Kuzey Yıldızı dizisine geliyor! Peki kimi oynayacak? Yıldız’ın uykuları mı kaçacak?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay- Show TV’de Cumartesi akşamları yayınlanan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisine yeni bir oyuncu daha katılıyor. Diziye uzun süredir ekranda olmayan Ayçin İnci de yeni bir hikaye ile geliyor. Ayçin İnci’nin kimi oynayacağı ise şimdiden büyük merak konusu oldu! Aslıhan Güner ve İsmail Demirci’nin başrolünde oynadıkları diziye katılacak bu karakter, Yıldız’ın uykularını mı kaçıracak acaba?

Sevilen diziye yeni heyecanlar katacak yeni isimlere bir kişinin daha eklenmesi, hikayede de yeni sürprizlerin ortaya çıkacağını gösteriyor. Aslında diziye ivme katmak için yeni sürprizlere de ihtiyaç olduğu net!

Zira iki aşık Kuzey ve Yıldız’ın birbirlerine kavuşma hikayeleri diziye uzun süre yön verdi. Sonunda 20 yıllık aşıklar evlendiler. Bu kez de çocuk meselesi baş gösterdi! Kuzey ile yalnız kalmaktan kaçan Yıldız’ın bu halleri de bitecek.

Diziye yeni bir itici kuvvet, merak ettirici öğe gerek! Bir noktadan sonra kısır döngüye girmemesi için de yeni isimler dahil olacak gibi duruyor. İşte o isimlerden ilki geliyor!

Ayçin İnci, Kuzey Yıldızı dizisine geliyor! Peki kimi oynayacak? Yıldız'ın uykuları mı kaçacak? 7

Süreç Film’in yapımcılığını üstlendiği ve Ersoy Güler’in senaristliğini ve yönetmenliğini yaptığı dizide Ayçin İnci, Fahriye isimli bir kadını oynayacak.

Ayçin İnci’nin tam olarak oynayacağı kişi ile ilgili net bir bilgi yok ama dizinin hayranları İnci’nin katılmasıyla Kuzey ve Yıldız ilişkisinde de yeni hareketlenmeler olacağı görüşünde!

Tahminlere göre Kuzey’in ilgisini çekmeye çalışacak bir kişi bu Fahriye. İzleyip göreceğiz ama gözü Yıldız’dan başka kimseyi görmese de Kuzey’in etrafında dönüp duracak bir kadın, muhtemelen Yıldız’ın da şimşeklerini üstüne çekecektir!

Ayçin İnci, geçtiğimiz yıl Arka Sokaklar dizisinde rol almıştı…