Ana sayfa Dizi Haberleri Son Yaz dizisinin yeni transferi Birce Akalay’dan üzüntü dolu mesaj var!

Son Yaz dizisinin yeni transferi Birce Akalay’dan üzüntü dolu mesaj var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Birce Akalay’ın Son Yaz dizisinin ikinci sezonunda başrolde yer almasına kesin gözüyle bakılıyor. Oyuncunun Sare karakteri için gelen teklife çok sıcak baktığı ve anlaşma aşamasına gelindiği haberleri bir süredir gündemde bulunuyor.

Son Yaz hayranları da istihbarat uzmanı ve çok güçlü bir kadın karakter olarak Birce Akalay ismini beğendi. Sare karakteri yeni dönemde Son Yaz dizisini şekillendirecek ve Funda Eryiğit’in ayrılmasından sonra Canan’ın yerini Sare’nin doldurması beklenecek.

Alperen Duymaz, Ali Atay ve Hafsanur Sancaktutan’ın başrollerinde yer aldığı Son Yaz’ın ağustos ayı içinde ikinci sezon çekimlerinin İstanbul’da başlaması bekleniyor. Dizide zaman atlaması yaşanacak ve yeni isimlerin de yakında kadroya katılma ihtimali olduğu kulislere yansıdı. Birce Akalay ise tatiline devam ediyor.

Son Yaz dizisinin yeni transferi Birce Akalay'dan üzüntü dolu mesaj var! 10

Bir süredir tatil pozları ile instagram hesabından takipçileri ile etkileşimde bulunan oyuncu, Manavgat başta olmak üzere, ülkemizin farklı bölgelerinde çıkan orman yangınlarına çok üzüldü. Birçok kişi gibi instagram hesabından paylaşımlar yaparak mesaj vermeye çaba harcayan Akalay, isyanını kelimelere yansıttı.

Oyuncu, Manavgat’ta büyük hasara neden olan yangın felaketi ile ilgili şu paylaşımı yaptı: “Kalbim Manavgat’ta. Ülke tarihimizin en zorlu yangınlarından biri. Evlerini, ahırlarını tahliye etmek zorunda kalan Manavgat halkına ve tüm kurtarma ekiplerine sabır ve güç diliyorum. Aynı günde 4 farklı ilimizde çıkan yangınlar düşündürücü. Çok üzgünüm.”

Son Yaz dizisinin yeni transferi Birce Akalay'dan üzüntü dolu mesaj var! 11

Milli bir yas yaşandığı düşüncesinde olan Birce Akalay, istifa konusundaki toplumsal talepleri de taşıyan bir mesaj daha yayınladı. Oyuncu, paylaşımında şöyle diyor:

“Bu yaşadığımız milli bir yastır. İstifa gelir gelmez bilmem. Artık daha ne olabilir bilmiyorum. Ama durmayalım. Bir fidan 13 TL… 5 lira, 10 lira kim ne kadar isterse kaybettiğimiz ağaçları yeniden dikelim. Hemen derhal @temavakfi”

Son Yaz dizisinin yeni transferi Birce Akalay'dan üzüntü dolu mesaj var! 12