Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman küçüklüğünde bir hayal kurdu, daha büyüğünü gerçeğe çevirdi

Can Yaman küçüklüğünde bir hayal kurdu, daha büyüğünü gerçeğe çevirdi

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Can Yaman artık bir marka oldu… Türkiye’de dizilerle tanınan oyuncu, şimdi kariyerini İtalya’da sürdürüyor. Milyonlarca hayranı bulunan oyuncu, sokakta rastladığı tüm sevenlerine sıcakkanlı davranıyor ve onların gönüllerini almasını iyi biliyor.

Sandokan dizisine hazırlanan Can Yaman, aynı zamanda ismini taşıyan parfümlerini de satışa çıkarttı. Artık ismini paraya çevirmek için adımlar atan Can Yaman, yine çok akıllı bir taktik uyguluyor.

Peki bugün dünyanın birçok ülkesinde milyonlarca hayranı olan Can Yaman çocuk iken hangi hayali kurardı? Ünlü oyuncu, basketbol şampiyonu olmayı büyük bir hayal olarak kurardı. Ancak hayat onu çok faklı bir noktaya taşıdı.

Can Yaman küçüklüğünde bir hayal kurdu, daha büyüğünü gerçeğe çevirdi 8

Can Yaman, “Bir şeyi hayal ediyorsun ve sonra hayat seni başka bir yere götürüyor” diye açıklama yaptı.

Can Yaman artık 31 yaşında ve hayal kurmayı da bıraktı. Can neden hayal kurmadığını ise şöyle anlatıyor: “Tanrı’yı ​​güldürmek istiyorsanız, gelecek için planlar yapmaya başlayın’ diyen bir sözümüz var.”

Can Yaman küçüklüğünde bir hayal kurdu, daha büyüğünü gerçeğe çevirdi 9

Oyuncu sık sık kendisine evlenip evlenmeyeceğinin sorulmasından yakınıyor. Can, evlenirse çocuk isteyip istemediği soruları ile de karşılaşıyor.

Can Yaman diyor ki, “Sık sık bana evlenip evlenmeyeceğimi ve çocuğum olup olmayacağını soruyorlar. Elbette isterim, ama bu tahmin edebileceğim bir şey değil.”