Ana sayfa Sosyal Medya Son Yaz finaliyle ilgili en mantıklı yorum Birce Akalay’dan geldi!

Son Yaz finaliyle ilgili en mantıklı yorum Birce Akalay’dan geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son Yaz dizisinde Sare karakterini canlandıran Birce Akalay, ne yazık ki 26. bölümde final yapan projede kısa süre kalabildi. Hayranlarının bu karakteri ileride çok da hatırlayacaklarını da sanmıyoruz. Birce Akalay için farklı bir deneyim olan Son Yaz dizisinin, doğru düzgün final yapamaması da izleyicilerin yüreğini burkan bir konu oldu.

Son Yaz için Fox TV yönetimine birçok eleştiride bulunuldu ama sonuçta dizi artık bitti ve geride sadece üzüntülü bir izleyici kaldı. Birce Akalay, kendi tasarımları olan takıların tanıtıldığı etkinlikte Son Yaz dizisiyle ilgili soruyu da yanıtladı.

Birce Akalay, Son Yaz dizisinin kendisi için 5 bölümlük bir yapım olarak kaldığını anlattı. Oyuncu, “Konuk oyuncu olarak girdim, çıktım gibi oldu. Ne yapalım, öyle oldu. Hayatta her şey böyle planlandığı gibi gitmiyor” diye konuştu.

Yeni projeler için gelen teklifler olduğunu anlatan Birce Akalay, henüz bir karar vermediğini söyledi. Oyuncu, “Önümüzde var okuduğumuz projeler. Dijitale de var, televizyona da var. Ama daha karar vermiş değiliz. Bir de koleksiyon olduğu için biraz daha bunun üzerindeyim” dedi.

Birce markası ürünlerinin online olarak satılacağını anlatan Birce Akalay, şimdilik oyunculuk yerine koleksiyonunu tanıtmak için çaba harcayacak. Ticaretten anlamadığını belirten ünlü oyuncu, zaman içinde iyi dostlar biriktirdiğini ve onlardan büyük destek aldığını söyledi.