Ana sayfa Dizi Haberleri Son Yaz ile talihsizlik yaşayan Yaprak Medine’den çok iddialı yeni dizi anlaşması!

Son Yaz ile talihsizlik yaşayan Yaprak Medine’den çok iddialı yeni dizi anlaşması!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2018 yılından bu yana setlerde yer almakta olan Yaprak Medine, dijital dizi Yarım Kalan Aşklar dizisinin yanı sıra Menajerimi Ara’da Beren karakteri ile dikkat çekti.

Menajerimi Ara dizisinde çok başarılı bir çıkış yapan genç oyuncu, kısa sürede parladı ve hayran kitlesi elde etmeye başladı. Menajerimi Ara’nın final yapmasından sonra çeşitli teklifler alan Yaprak Medine, Son Yaz isimli dizide karar kıldı.

Son Yaz’a ikinci sezon başında katılan Yaprak Medine, sadece 5 bölümde yer alabildi. Dizinin 26. bölüm itibariyle final yapması ile birlikte Yaprak Medine’nin yeni dizi heyecanı da yarım kaldı.

Son Yaz ile şanssızlık yaşayan oyuncunun yeni sezonda yer alacağı yeni dizisi de belli oldu. Yalnız Kurt isimli atv dizisi ile anlaşma yapan oyuncu, yeniden izleyicilerle buluşacak.

İlk fragmanı yayınlanan Yalnız Kurt dizisinde Türkiye’nin yakın geçmişinde yer alan kimi olayların da irdeleneceği, arka planda ülkeyi karıştırmak isteyen Golyat isimli gizli bir örgütün olduğu kaos ve yıkıcı planların yer alacağı bir hikaye bulunuyor.

Osman Sınav imzası taşıyan dizide çok etkili isimler bulunuyor. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Yaprak Medine de bu isimler arasına katıldı ve Mira karakteri için anlaşma yaptı.

Cihan Ünal’ın uzun süre sonra yeniden dizilere dönüş yapacağı Yalnız Kurt’un fragmanında ünlü sanatçının sesinden etkili görüntüler yer aldı.

Hasan Denizyaran’ın “Atalay Kurtoğlu” isimli karakter ile öne çıkacağı Yalnız Kurt dizisinde etkili bir oyuncu kadrosu bir araya geldi.

Deniz Evin, Kürşat Alnıaçık, Damla Colbay, Murat Han ve Polat Bilgin gibi önemli isimler dizinin kadrosunda yer alıyor.