Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Birgül Ulusoy, etkili bir rolle Elkızı dizisine katıldı!

Birgül Ulusoy, etkili bir rolle Elkızı dizisine katıldı!

tarafından ker_def

Fox TV ekranında yayınlanan yeni dizilerden birisi de Elkızı… Cumartesi akşamları yayınlanan dizinin kadrosu genişliyor. Hikayeye yeni yön verecek olan bir karakter geliyor.

NTC Medya imzalı, FOX ekranlarının sevilen dizisi “Elkızı”na Gökçe Akyıldız’dan sonra usta oyuncu Birgül Ulusoy dahil oldu. Birgül Ulusoy dizide dikkat çeken bir karaktere imzasını atacak.

Cevriye Turan karakteri ile diziye katılan Ulusoy duygularını dile getirdi. Ünlü oyuncu, “Tekrar NTC Medya ailesiyle bir arada olma fırsatım olduğu için çok mutluyum. Bunun için Mehmet Yiğit Alp’e çok teşekkür ederim. Elkızı severek takip ettiğim bir projeydi. Dizinin hikayesine etkili bir karakter ile dahil oluyorum” diye konuştu.

Elkızı isimli dizinin 5. bölümü 20 Kasım Cumartesi günü izleyicilerle buluşacak. Yeni bölümde neler yaşanacağı merakla bekleniyor. Birgül Ulusoy’un canlandırdığı Cevriye karakteri de altıncı bölümden itibaren hikayede yerini alacak.

Ezo’nun acı dolu hayat hikayesini ekranlara taşıyan dizide şu oyuncular bulunuyor: Sevda Erginci, Perihan Savaş, İsmail Ege Şaşmaz, Münir Can Cindoruk, Sedef Avcı, Toprak Sağlam, Alayça Öztürk, Fırat Doğruloğlu, Çağla Şimşek, Sinan Arslan, Pelinsu Çileli ve Macit Koper.”

“Elkızı”, her cumartesi saat 20.00’de FOX’ta.