Ana sayfa Sosyal Medya Son Yaz macerası kısa süren Birce Akalay’dan önemli bir itiraf!

Son Yaz macerası kısa süren Birce Akalay’dan önemli bir itiraf!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Ünlü oyuncu Birce Akalay, Halit Ergenç, Onur Saylak ve Aslı Enver ile birlikte rol aldığı Babil dizisi final yaptıktan sonra Son Yaz dizisinin yeni sezon bölümlerine ‘Sare karakteri olarak katıldı.

Birce Akalay’ın Son Yaz macerası fazla uzun sürmedi. İkinci sezonunda beklenen reytingleri alamayan dizi geçtiğimiz cumartesi  yayınlanan bölümüyle izleyicisine veda etti.

Hakan Gence’nin Hürriyet Youtube kanalında yayınlanan ‘Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet Programı’na konuk olan Birce Akalay, hayatı ve kariyeriyle ilgili sorulara içtenlikle yanıt verdi. Oyuncu, “Hayatım bir Pedro Almodóvar filmi olabilirdi. Çünkü hayatı sevdiklerimle ve dostlarımla paylaştıkça mutlu oluyorum” açıklamasını yaptı.

Son Yaz macerası kısa süren Birce Akalay'dan önemli bir itiraf! 7

Anı yaşamayı çok sevdiğini söyleyen Akalay, sinirlendiğinde çok ağladığını ve çaresizliğe dayanamadığını da anlattı. Konu özel hayatına gelince “Yaşadığım her ilişki beni hep tamamladı. Beni tamamlamayan hiçbir şeyi yaşamadım” diyen oyuncu ilişkisiyle ilgili beklentilerini de şu sözlerle paylaştı: “Centilmenlik hayatta en sevdiğim şeylerden biri. Romantizm onunla geliyor. Tutku da olmazsa olmaz.”

Eski eşi Sarp Levendoğlu’yla arkadaş kalmayı başardıklarını söyleyen Birce Akalay, “Hata ve kusurlarımızla bir bütünüz, insanları yargılamak yerine anlamayı tercih ederim” dedi.

Birce Akalay’ın konuk olduğu Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet Programı’nın tamamını aşağıda izleyebilirsiniz;