Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kıvanç Tatlıtuğ’lu Aşıklar Bayramı çekimi son hız devam ediyor! Setten bir fotoğraf daha var!

Kıvanç Tatlıtuğ’lu Aşıklar Bayramı çekimi son hız devam ediyor! Setten bir fotoğraf daha var!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kıvanç Tatlıtuğ ne yapsa olay oluyor. Son dizisi Çarpışma’dan sonra sessizliğe bürünen ancak geçtiğimiz kış çok hızlı bir dönüş yapan yakışıklı oyuncu projeleri arka arkaya sıraladı. Tatlıtuğ’un, son projesi Aşıklar Bayramı filminin çekimleri son hız devam ediyor. Merakla beklenen filmin setinden bir kare daha geldi.

2018 yılında yayınlanan ve reytinglerde başarılı olamayan Çarpışma dizisinin ardından Kıvanç Tatlıtuğ setlerden bir süreliğine uzaklaşmıştı. Ancak 2021 yılında hızlı bir dönüş yaptı. Yakışıklı oyuncu önce Netflix için çekilen Yakamoz isimli dizide başrolü Özge Özpirinçci ile paylaştı.

Kıvanç Tatlıtuğ'lu Aşıklar Bayramı çekimi son hız devam ediyor! Setten bir fotoğraf daha var! 2

Kıvanç Tatlıtuğ ardından Netflix için çekilen Belçika yapımı dizi Into The Night’ta rol aldı. Bu dizinin çekimlerinin sona ermesinin ardından da Tatlıtuğ, sinema filmi projesi için kamera karşısına geçti.

Yakışıklı oyuncu yönetmen Özcan Alper’in çektiği Aşıklar Bayramı adlı filmde başrolü Settar Tanrıöğen ile paylaşıyor. Tatlıtuğ’a eşlik eden oyuncu ise Yasemin Allen.

Filmin çekimleri Kars’ta gerçekleşiyor. Birkaç hafta önce setten gelen ilk fotoğrafın ardından bir yenisi daha sosyal medyada paylaşıldı. Fotoğraf karesinde Kıvanç Tatlıtuğ, Settar Tanrıöğen ve Özcan Alper birlikte görülüyor.

Kıvanç Tatlıtuğ'lu Aşıklar Bayramı çekimi son hız devam ediyor! Setten bir fotoğraf daha var! 3

Fotoğrafın paylaşılması özellikle Kıvanç Tatlıtuğ hayranları arasında büyük bir heyecan yarattı. Tatlıtuğ filmde Settar Tanrıöğen’in oğlu avukat Yusuf’u canlandıracak. Yazar Kemal Varol’un aynı adla romanından uyarlanan Aşıklar Bayramı filminin yapımcılığını ise Nar Yapım üstleniyor.

Aşıklar Bayramı’nda, 25 yıl boyunca hiç görüşmemiş saz aşığı Heves Ali ile avukat oğlu Yusuf’un, Kars’a doğru yolculukları anlatılıyor. Birbirlerine kırgın ve kızgın baba ile oğulun geçmişle hesaplaşması duygusal bir dille aktarılıyor.

Yasemin Allen da, Kıvanç Tatlıtuğ’un canlandıracağı Yusuf’un sevgilisine hayat verecek.