Ana sayfa Sosyal Medya ‘Son Yaz’ın ‘Sare’si  Birce Akalay’ setten yaptığı paylaşımlarla merakı artırıyor!

‘Son Yaz’ın ‘Sare’si  Birce Akalay’ setten yaptığı paylaşımlarla merakı artırıyor!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Birce Akalay, Fox TV’de yayınlanan ‘Son Yaz’ dizisinin ikinci sezonunun en dikkat çeken isimlerinden birisi olacak.

O3 Medya imzalı, yönetmeliğini Semih Bağcı’nın yaptığı, senaryosunu Deniz Dargı, Cenk Boğatur ve Cem Görgeç’in birlikte kaleme aldığı ‘Son Yaz’ın setinde yeni sezon için hummalı bir çalışma var. Dizide ‘ Sare’ isimli istihbaratçı olarak izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Birce Akalay da, instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla heyecanı artırıyor.

‘Son Yaz’ın ‘Sare’si  Birce Akalay’ setten yaptığı paylaşımlarla merakı artırıyor! 8

Dizinin sıkı takipçileri dizideki yeni karakterleri, hikayeyi ve gidişatı çok merak ediyor. Akalay’ın yanı sıra Onur Bay, Yaprak Medine gibi iki genç isim de dizinin kadrosuna katıldı. Ayrıca Akıncı’dan ayrılan Yılmaz Bayraktar da yeni sezonda dizinin mafya tarafında yer alacak.

‘Son Yaz’ın ‘Sare’si  Birce Akalay’ setten yaptığı paylaşımlarla merakı artırıyor! 9

İlk sezon çekimleri İzmir’de yapılan dizi için İzmir sayfası artık kapandı. ‘Son Yaz’ın yeni sezon çekimleri ağırlıklı olarak İstanbul’da, bir kısmı da Rize’de gerçekleştirilecek. ‘Son Yaz’ dizisinin ikinci sezonunun ilk bölümü  18 Eylül Cumartesi günü Fox TV’de izleyici ile buluşacak. Yeni sezonunda gün değiştiren dizinin en etkili ismi ise Birce Akalay olacak.