Ana sayfa Sosyal Medya İbrahim Çelikkol nasıl bir baba olduğunu anlattı!…

İbrahim Çelikkol nasıl bir baba olduğunu anlattı!…

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV ekranlarında üç sezondur zirvedeki yerini koruyan ‘Bir Zamanlar Çukurova’ dizisinin kadrosuna katılan ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol, dizi çekimleri için Adana’da. Dizide ‘Hakan Gümüşoğlu’ karakterini canlandıracak olan ünlü oyuncu Adana’dan İstanbul’a geldiği zamanlarda oğlu ile hasret gideriyor.

Instagram hesabından oğlu Ali ile fotoğrafını paylaşan Çelikkol fotoğrafa, ‘Sonunda kavuştuk’ yazdı. 2017 yılında mimar Mihre Mutlu ile evlenen İbrahim Çelikkol 2019 yılında baba oldu. Sabah Gazetesin’nden Sonat Bahar’ın sorularını yanıtlayan ünlü oyuncu röportajda, baba olunca hissettikleri ve ailesi ailesi hakkında da samimi açıklamalarda bulundu.

İbrahim Çelikkol nasıl bir baba olduğunu anlattı!... 8

Babasını genç yaşta kaybetmiş, ailesine bir anda baba olmuş erkek olarak, oğluyla ilişkisinin temellerini kendi babasıyla ilişkisinin oluşturduğunu söyleyen oyuncu, “Babam gibi bir adamın oğlu olabildiğim için çok şanslıyım. Baba olmanın inceliklerini gördüm onda. Eminim daha fazla vakit geçirebilsek çok daha fazlasını öğretecekti, öğrenecektim ama bu kadarı bile oğlum konusunda en iyi yol göstericim. Oğlum Ali’yle ilişkimde en kıymet verdiğimiz şey sevgi. Olabildiğince koşulsuz sevgimi ve şefkatimi ona akıtmaya çalışıyorum. Sonrasında anlamak ve anlaşılmak. Bizim baba-oğul ilişkimizde en ağır taşlarımız bunlar” dedi.

İbrahim Çelikkol nasıl bir baba olduğunu anlattı!... 9

İbrahim Çelikkol, ‘Oğlunuz Ali ile ilgili hangi sorumluluklar sizin üzerinizde?’ sorusuna şu şekilde yanıt verdi; “‘Babalık’ işte. Koşulsuz ve sınırsız sevgi duyduğunuz. Kime sorsanız farklı şeyler söyleyebilir belki ama olmazsa olmazların da olduğu bir sorumluluk bu. Ben bildiğimi düşündüğüm alanlarda destek olabiliyorum. Spor gibi, doğayla ilişkide olması gibi örneğin. Ama bunların dışında da oğlumla yaşamı deneyimlemekte iyi bir öğrenci olduğumu söyleyebilirim.”

Röportajda, eşiyle de benzer zevkleri olduğunu anlatan ünlü oyuncu; “İkimizin de hayatı, yaşama şekli adına benzer heyecanlarımız olduğu için eş olabildik aslında” açıklamasını yaptı.