Ana sayfa Sosyal Medya Son Yaz’ın Yağmur’u Hafsanur Sancaktutan pozlarıyla nefes kesti!

Son Yaz’ın Yağmur’u Hafsanur Sancaktutan pozlarıyla nefes kesti!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Oyuncu Hafsanur Sancaktutan Fox TV dizisi Son Yaz’da canlandırdığı ‘Yağmur’ karakteriyle kariyerinde büyük çıkış yakaladı.

Oyunculuk performansının yanı sıra,  duru güzelliği ve sempatik tavırlarıyla da dikkat çeken oyuncu Son Yaz ile birlikte geniş bir hayran kitlesine sahip oldu.

Geçtiğimiz aylarda final yapan dizi, Sancaktutan’a pek çok yeni projenin de kapısını açacak gibi görünüyor. Şu sıralar gelen teklifleri değerlendiren güzel oyuncu hayranlarıyla da instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla hasret gideriyor.

Hafsanur Sancaktutan’ın instagram hesabından yaptığı son paylaşım takipçilerini mest etti. Oyuncu, mini şortunun üzerine giydiği parlak taşlı büstiyeri ve gömleğiyle düzgün fiziğini de gözler önüne serdi.

Son Yaz'ın Yağmur'u Hafsanur Sancaktutan pozlarıyla nefes kesti! 8

Kombiniyle çok beğenilen Hafsanur Sancaktutan’ın paylaşımına takipçileri tarafından, ‘Çok güzelsin!’, ‘Yandı buralar!’ şeklinde pek çok yorum yapıldı.

En son bir mücevher firmasının reklam yüzü olan oyuncu katıldığı bir ödül töreninde “Son Yaz bitti, şimdi yeni projeler, yeni işler var. Güzel şeyler olacak. Dizi de var, dijital de var, küçük yeni yıl için güzel bir sürprizimiz de var. Güzel işler var” açıklamasıyla pek çok yeniliğin de müjdesini vermişti.

Son Yaz'ın Yağmur'u Hafsanur Sancaktutan pozlarıyla nefes kesti! 9

Kulislerde konuşulanlara göre; Oyuncuya, Tolga Sarıtaş’ın başrolünde yer alacağı Ay Yapım imzalı Bir Gece Ansızın isimli projeden oyuncuya teklif gittiği ifade ediliyor. Tolga Sarıtaş’ın kız kardeşini oynaması istenen oyuncunun teklife nasıl yanıt vereceği ise merakla bekleniyor.