Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisinde büyük soru işareti! Kadir ve Melisa’nın ayrılığı bir taktik mi?

Kardeşlerim dizisinde büyük soru işareti! Kadir ve Melisa’nın ayrılığı bir taktik mi?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’nin geçen sezondan bu yana büyük bir başarıyla devam eden dizisi Kardeşlerim bugünlerde çok büyük değişiklikler yaşıyor. Dizinin çok önemli iki karakterinin ayrılığı izleyicinin büyük tepkisini çekti. Ancak bu kararın, dizinin son zamanlarda düşen reytingini artırmak için bir taktik olup olmadığı merak ediliyor.

Geçen kış başlayan Kardeşlerim dizisi, özellikle ilk sezon ağır dram içeriğiyle dikkat çekiyordu. Anne ve babasını arka arkaya kaybeden dört kardeş bir gecekonduda kimsesiz kalmış, hayatta kalma mücadelesi veriyordu. Hatta çevreleri kötü insanlarla sarılmıştı.

İlk başlarda çok zor şartlarda hayatta kalma çabası veren Kadir, Ömer, Asiye ve Emel kardeşler zamanla, hala çok zorluk yaşasalar da hayatlarını rayına oturtmuşlardı. Dizinin ikinci sezonunda genç oyuncuların aşk ilişkilerine odaklanılmıştı.

Kardeşlerim dizisinde büyük soru işareti! Kadir ve Melisa’nın ayrılığı bir taktik mi? 8

Sahnelerin ağırlıklı olarak lisede geçtiği dizide birçok genç karakter var ve bu karakterler yavaş yavaş çift haline gelmeye başladı. Kötü karakterler iyilerle sevgili olurken dram yanıyla ön plana çıkan Kardeşlerim yavaş yavaş gençlerin arasındaki aşk ilişkilerine odaklanan bir yapım haline geldi.

Bu durum en çok dizinin sadık izleyicilerinin dikkatini çekti. Kardeşlerim’de bugüne kadar hep gözyaşı dolu sahneleri izleyen izleyiciler artık daha çok gençlerin ilişkilerine şahit oluyordu. Bu duruma tepki gösteren izleyiciler dizilerinde yeniden dram sahneleri görmek istediklerini belirtiyordu.

Kardeşlerim dizisinde büyük soru işareti! Kadir ve Melisa’nın ayrılığı bir taktik mi? 9

Derken büyük olay gerçekleşti. İzleyiciye hiç beklemedikleri bir gelişme yaşatan senaristler dizinin ana karakter olan Kadir’i öldürmeye karar verdi. Kadir öldü, onu canlandıran Halit Özgür Sarı diziden ayrıldı. Sarı’yla birlikte kız arkadaşı Melisa’yı canlandıran Damlasu İkizoğlu da diziye veda etti.

Kadir’in ölümünün ardından geriye kalan üç kardeşi artık çok daha büyük bir mücadele bekliyor. Zira ailenin büyüğü ve onları koruyup kollayan ağabeyleri Kadir’di. Onun da ölümüyle acı ve gözyaşı yüklü sahneler Kardeşlerim’e geri geldi, dizinin sadık izleyicilerinin de isteği gerçekleşmiş oldu. Tüm bu gelişmeler de akıllara Kadir’in ölümünün bir taktik olup olmadığını akıllara getirdi.