Ana sayfa Sosyal Medya Ada Masalı finale iki bölüm kala liderliği bırakmadı!

Ada Masalı finale iki bölüm kala liderliği bırakmadı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Finale adım adım yaklaşan Ada Masalı dizisi sosyal medyada yine birinciliği elden bırakmadı. Final yapmasına sadece iki bölüm kalan dizi reytinge sınıfta kalıyor ama sosyal medyanın lideri olmaktan vazgeçmiyor.

Dizilerin sosyal medyadaki paylaşımlarını ölçerek düzenli olarak yayınlayan Adba TV’nin 24 Kasım Çarşamba günü diziler arasındaki paylaşım sonucu açıklandı. Adba TV’nin hazırladığı rapora göre çarşamba gününün galibi Star TV dizisi Ada Masalı oldu.

Başrollerini Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’un paylaştığı Ada Masalı dizisinin reytingleri uzun süredir kötü gidiyor. Ancak diziye olan ilgi sayesinde kanal uzun süre final kararı almamak için direndi. Ancak artık Ada Masalı için final vakti geliyor. Reytinglerde başarısız olan ancak sosyal medyada aylardır birinciliği elden bırakmayan Star TV dizisi Ada Masalı, dün hakkında yapılan 496 bin 100 paylaşımla rakiplerini katbekat geride bıraktı.

Ada Masalı finale iki bölüm kala liderliği bırakmadı! 7

Gecenin ikincisi ise Fox TV dizisi Kanunsuz Topraklar oldu. Oldukça iddialı başlayan Kanunsuz Topraklar da reytinglerde oldukça kötü gidiyor. Yüksek bütçeli bir yapım olması kanalı final kararına çok yaklaştırıyor. Ancak dizi sosyal medyada 19 bin 900 paylaşımla ikinciliği elde etti.

Reyting birincisi ATV dizisi Kuruluş Osman ise listenin üçüncü sırasında yer aldı. Burak Özçivit’in başrolünde yer aldığı ve her hafta reytinglerde birincilik elde eden dizi hakkında sosyal medyada yapılan paylaşım sayısı 6 bin 800 oldu.

Gecenin sonuncusu ise Kanal D dizisi Sadakatsiz. Önceki haftalarda birinci giden ancak Kuruluş Osman’ın başlamasıyla ikinciliğe düşen dizinin reytinglerinde bu hafta düşüş gözleniyor. Cansu Dere’nin performansıyla dikkat çeken dizi hakkında yapılan 4 bin 400 paylaşımla listenin sonuncu sırasında yer aldı.