Ana sayfa Sosyal Medya Sosyal medya Maraşlı dizisinin finaline ağlıyor!

Sosyal medya Maraşlı dizisinin finaline ağlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Son yılların sosyal medyada en etkili olan yapımlarından birisinin de atv’de yayınlanan Maraşlı dizisi olduğu net… Dizi hayranları sadece ekran başına geçmiyor, aynı zamanda tüm sosyal platformlarda dizinin öne çıkmasını sağlayacak güçlü bir etkileşim dalgası oluşturuyor.

Alina Boz ve Burak Deniz ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin şimdiye kadar 25 bölümü yayınlandı… Hikayesi ile çok ilgi çeken dizinin final bölümü ise 13 Temmuz Salı günü yayınlanacak. Sosyal medyada çok etkili olan izleyiciler final olmaması için de binlerce mesaj yayınladı.Günlerce süren atv’yi etkileme çalışmalarına yüz binlerce kişi katıldı. Ancak hedef başarılamadı.

Dizinin 26. ve final bölümü fragmanı yayınlandı. Savaş’ın intikamı nasıl olacak? Maraşlı ölecek mi? Dizi kötü mü yoksa iyi bir sonla mı veda edecek? Bunun gibi sorular var… Dizi hayranları ise sosyal medya ortamında yaptıkları paylaşımlarla hikayeyi ne kadar çok özümsediklerini de gösteriyor.

blank

Maraşlı dizisi hayranları final bölümü öncesinde sosyal medyada hüzünlü paylaşımlar yaparak binlerce tweet yayınladı.

blank

Maraşlı dizisi sosyal medyada izleyicilerin üzüntü dol mesajlarının arasında yayınlanacak final bölümü ile kaybolup gidecek. Diziyi en başından bu yana takip edenler final ile ilgili bazı çıkarımlar da yapıyor.

blank

Maraşlı twitter gündeminde en çok konuşulan konular arasına da girdi. 70 binden fazla mesaj yayınlandı. İzleyiciler diziye doyamadıklarını bu paylaşımlarıyla sergiledi.

blank

Final bölümü çekimleri tamamlandıktan sonra Burak Deniz, İtalya macerası için Roma’ya gitti. Cahil Periler isimli Ferzan Özpetek’in dijital dizisinde yer alacak olan oyununun imajı da artık Maraşlı’nın geride kaldığını anlatıyordu.

blank

İşte 13 Temmuz Salı akşamı saat 20.00’da atv’de yayınlanacak olan Maraşlı dizisinin final bölümü fragmanı: