Ana sayfa Dizi Haberleri Menajerimi Ara dizisi final bölümü reytingleri nasıl geldi?

Menajerimi Ara dizisi final bölümü reytingleri nasıl geldi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında bu sezon 9. dizi de final yaparak ekran ömrünü tamamladı. Bu dizi Menajerimi Ara idi… Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Deniz Can Aktaş, Ahsen Eroğlu ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun başrollerinde olduğu dizinin finali izleyicileri üzdü…

Sosyal medyada bir hayli etkili olan dizinin hayranları, 47. bölüm olarak düşünülen finalin bayram nedeniyle 45. bölüme çekilmesine tepki göstermişti. Ancak ne Ay Yapım ne de Star TV pozisyonu değiştirmedi ve dün akşam final yayınlanarak bir dizi daha ekrana veda etmiş oldu.

Peki Menajerimi Ara’nın final bölümü reytingleri nasıl geldi? İlk başladığında çok iyi reytingler alan dizi, sonrasında Masumlar Apartmanı ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz nedeniyle büyük sıkıntı yaşamış ve pazar günlerine alınmıştı. Pazar performansı daha iyi olan dizi Teşkilat başlayınca yine sıkıntıya girdi. Reytingler bir hayli düştü, izleyici ilgisini kaybetti.

Birçok ünlü ismin de konuk oyuncu olarak yer aldığı dizinin son dönemde düşük reytingler almasına rağmen erken final yapmaması dikkat çekmişti. Dizinin çekim maliyetleri ile Star TV’nin elde ettiği reklam gelirleri uyumlu olunca, yani dizi düşük bütçeli olduğu için ekran ömrü uzun sürebildi.

Dün akşam yayınlanan Menajerimi Ara dizisinin final bölümünün reytingleri de ortaya çıktı. Yine oldukça düşük sayılabilecek oranlar geldi. Dizi Tüm kişiler kategorisinde 13. sırada yerini alabildi. AB grubunu 8. olarak bitiren Menajerimi Ara, ABC1’de ise 10. pozisyonda yer aldı.