Ana sayfa Sosyal Medya Sosyal medyada Gökçe Bahadır ‘estetikli mi, estetiksiz mi’ tartışması yeniden alevlendi!

Sosyal medyada Gökçe Bahadır ‘estetikli mi, estetiksiz mi’ tartışması yeniden alevlendi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaprak Dökümü dizisiyle tanınan ünlü oyuncu Gökçe Bahadır kariyerinin en parlak zamanlarını yaşıyor desek yeridir.

2018 yılında final yapan Ufak Tefek Cinayetler dizisinden sonra bir süre yapımlarda rol almayan oyuncu bu arada  şan ve dans dersleri aldı. Pandeminin başladığı dönemde İzmir’in Kızları isimli müzikal oyun ile sahnelere çıkan oyuncu, yasaklar gelince projeye veda etmek durumunda kaldı.

Geçen sezon Menajerimi Ara dizisinde konuk oyuncu olarak yer alan oyuncuyu hayranları bir hayli özlemişti. Gökçe Bahadır 2021 yılında ise adeta altın yılını yaşıyor.

Şu sıralar Evlilik Hakkında Her Şey isimli diziyle Fox TV’de ekrana gelen oyuncu, dizide canlandırdığı avukat Azra karakteri ile çok iyi bir performans ortaya koyuyor. Oyuncu, sadece ülkemizde değil yurt dışında da ismini geniş kitlelere duyuruyor.

Öte yandan oyuncunun geçtiğimiz günlerde Netflix’de yayınlanmaya başlayan Kulüp dizisi de büyük ses getirdi.  Siyasi ve toplumsal mesajları ile dikkat çeken Kulüp dizisinin 6 bölümlük ilk sezonu büyük ilgi gördü. Gökçe Bahadır da dizide, ‘Matilda’ karakteriyle müthiş bir oyunculuk sergiledi ve takdir aldı.

Durum böyle olunca gözler oyuncunun üzerinde. Oyuncunun, 1.4 milyon takipçisinin bulunduğu instagram hesabından yaptığı son paylaşım, ‘Gökçe Bahadır estetikli mi? estetiksiz mi?’ tartışmalarını yeniden alevlendirdi.

Sosyal medyada Gökçe Bahadır 'estetikli mi, estetiksiz mi' tartışması yeniden alevlendi! 8

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin setinden fotoğrafını paylaşan oyuncu takipçilerinden pek çok övgü dolu yorum aldı. Bir takipçisinin, ‘Türkiye’nin en güzel kadını, tartışmasız net. Diğerleri hep estetik güzeli’ yorumunun üzerine başka bir takipçisi ‘Haha estetiksiz’ yazarak gülücük emojisi koyarken bir diğer takipçisiyse, ‘çok var görünmeyen hepsini biliyorum’ yazdı.

Sosyal medyada Gökçe Bahadır 'estetikli mi, estetiksiz mi' tartışması yeniden alevlendi! 9

Hayranları sosyal medyada bu tartışmaları yapa dursun Gökçe Bahadır başarısıyla takdir toplamaya, hem oyunculuğu hem dans yeteneği hem sesinin güzel oluşu hem de karakterleri yaratmaktaki performansıyla övgü almaya devam ediyor.