Ana sayfa Sosyal Medya Sosyal medyada Nilay Duru’nun canını sıkan yorumlar!

Sosyal medyada Nilay Duru’nun canını sıkan yorumlar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Nilay Duru, en son Bizim Hikaye dizisinde rol almıştı. Oyuncu, sonrasında ise doğum yaparak Mart ayında kızı Elay’ı dünyaya getirdi. Ünlü oyuncu, sonraki süreçte ise bebeğinin bakımı için büyük çaba sarf ediyor.

Anneliğin tüm yönlerini yaptığı paylaşımları sosyal medyadan yayınlayarak duyuran Nilay Duru, zaman zaman olumsuz yorumlar da almakta. Dizilerdeki güzelliğinin bozulduğuna yönelik yorumlara üzülen oyuncu, bu konu ile ilgili bir açıklama yapma ihtiyacı hissetti.

Instagram hesabından paylaşımda bulunan Nilay Duru, “Anne oldum. Epey uykusuzum uzun bir süredir, hamileliğin son dönemlerinden beri. Biraz da yorgun” diyerek durumuna açıklama getirdi.

Nilay Duru’nun bu tür yorumlardan olumsuz etkilendiği de anlaşıldı.

İşte ünlü oyuncunun mesajı:

Hazır makyaj yapmışken ve hiç efekt kullanmamışken???? “Dizi zamanı ne güzeldiniz, ne oldu size? Bu ne hal? Size birşey olmuş böyle değildiniz!” diyen birkaç kişiye mini bir fikir aktarımı olsun bu???? Anne oldum. Epey uykusuzum uzun bir süredir, hamileliğin son dönemlerinden beri. Biraz da yorgun. Göz altlarım küçüklüğümden beri daha koyudur ama bu süreçte artış oldu.

Günlük hayatımda detaylı makyaj tercih eden biri değilim. Güzellik kaygım, iddiam, telaşım, önceliğim hiç olmadı ama severim tabi ara ara süslenmeyi de. Hayatım başkalaştı. Hem de nasıl güzel! Getirilerini yaşıyorum, hevesle,sevgiyle.

Hep dediğim gibi önceliklerim bambaşka artık. Asla kendimi bırakmak ya da boşlamak değil kastettiğim. Yaşayan anlar. Yani o bahsettiğiniz de bendim bu da. Kızımla geçirdiğim her an hiçbir makyajın yaratamayacağı güzellikleri yerleştiriyor yüzüme???? Dolayısıyla hiçbir anlamı yok bu değişmişliğin. Yaşadıklarımı seviyorum. Bir makyaj malzemesi sığlığında olmasın güzellik anlayışınız. Tüm uykusuzluk sebepleriyle güzelleşen annelere selam olsun????

????Bu yargıları ve buna sahip insanları önemsemek tarzım değil. Benimki bi ihtimal birini sığlığından sıyırabilir miyiz¿

Sosyal medyada Nilay Duru'nun canını sıkan yorumlar! 7