Ana sayfa Sosyal Medya Nilay Duru’nun kızıyla sevgi dolu halleri beğeni topladı!

Nilay Duru’nun kızıyla sevgi dolu halleri beğeni topladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /  Detay – Kızı Elay’ı doğurmadan önce en son Bizim Hikaye dizisinde izlediğimiz Nilay Duru, anneliğin keyfini sürüyor. Kızının doğumundan bu yana herhangi bir kariyer adımı atmayan ve sadece kızının bakımı ile ilgilenen oyuncu, zaman zaman da sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor.

Nilay Duru, kızına duyduğu sevgiyi kelimelere döktü Ünlü oyuncu, sevgi ile büyümenin insan üzerindeki etkisinin bambaşka olduğunu bizzat yaşayarak görüyor.

Oyuncu, instagram hesabından anne olmanın ve hesapsız sevmedin ne demek olduğunu aşağıdaki sözleriyle çok iyi anlatmakta:

Öyle böyle değil bu his.Sesiyle, gülüşüyle, sarılmasıyla, varlığıyla tamamen bir hayat enerjisiymiş evlat.Malzeme sevgi. Tüm güç kaynağı sevgi. Tüm yolların eşlik edeni sevgi. Gösterilmeyince manasızlaşıp hissettirilince dünyanın en mutlusu, en özeli yapan. Hesapsız olanından. Refleks gibi kendiliğinden akıp gideninden. Sevgiyle büyümenin, gelişmenin insan üzerindeki etkisi kesinlikle bambaşka bence.Hele ki anne&baba olunca o iş tamamen koşulsuzlaşıyor. Sen sen olarak devam ediyorsun da bir de annelik ekleniyor içine sen de hiç bilmiyorken öğreniyorsun sevmenin böylesini. Ve senden öğrenecek o da sevgiyi. Belki de sevmeyi. Hep bildiği hep hissettiği birşey olsun. Evlatların bunu hissetmeye hakkı var♥️ #fotoğraflarınözetiadetabiz

Nilay Duru'nun kızıyla sevgi dolu halleri beğeni topladı! 7