Ana sayfa Dizi Haberleri Jessica May, Nilay Duru ve Yalçın Hafızoğlu’nun gelişi de Yalnız Kurt dizisini kurtaramadı!

Jessica May, Nilay Duru ve Yalçın Hafızoğlu’nun gelişi de Yalnız Kurt dizisini kurtaramadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’nin üzerine titrediği ve ikinci sezonda çok iyi reytingler beklediği Yalnız Kurt dizisinin, ilk sezonunda elde ettiği düşük reytingler sonrasında büyük değişim geçirdiğini ve umudun da çok yükseldiğini gördük. atv, diziye büyük yatırım yapmakla kalmadı tanıtım çalışmalarında da elinden geleni sergiledi.

Ünlü yönetmen ve yapımcı Osman Sınav’ın ekibi ile birlikte büyük titizlikle hazırladığı Yalnız Kurt dizisi, yenilenen senaryosu ve oyuncu kadrosuna rağmen, izleyicilerden beklenen karşılığı alamadı. Dizinin 21. yeni bölümü 14 Ekim Cuma günü ekrana geldi. İkinci sezon başlangıcı reytinglerde ne yazık ki, beklendiği gibi gerçekleşmedi. Tüm kişiler ve ABC1 gruplarında on ikinci olabilen dizi, AB’de ise günü 11. sırada tamamladı. Hiçbir kategoride dizinin ilk 10 program arasında yer alamaması da üzücüydü.

Dizi ortalama reyting oranlarının bile çok gerisinde kalırken, yapılan tüm çabalara rağmen ilk sezon sonlarında elde edilen reytinglere benzer oranlar geldi. Bu da dizideki değişime izleyicilerin çok da ilgi göstermediği sonucunu doğuruyor. Özellikle de oyuncu kadrosunda büyük bir atılım yapıldı.

Jessica May, Nilay Duru ve Yalçın Hafızoğlu'nun gelişi de Yalnız Kurt dizisini kurtaramadı! 7

Kadın başrol olan Damla Colbay’ın ayrılmasının ardından Jessica May diziye dahil oldu. Ayrıca, Yalçın Hafızoğlu de yeniden ekranlara Yalnız Kurt dizisiyle dönüş yaptı. Toplam 15 yeni oyuncu ile büyük değişim geçirerek ikinci sezona başlayan dizinin hikayesinde de anlatım tarzında da yenilikler yapıldı.

Diziye katılan yeni oyuncular şöyle: Jessica May, Yalçın Hafızoğlu, Nilay Duru, Altan Gördüm, Hakan Bilgin, Hazım Körmükçü, Gerçek Alnıaçık, Gökçe Özyol, Mert Asutay, Enis Yıldız, Recep Çavdar, Ali Buhara Mete, Alper Saylık, Cihan Kurtaran ve Güray Görkem.

Görüldüğü üzere hem yetenekli hem de tanınan isimlerle güçlendirilen Yalnız Kurt dizisinin kadrosu gayet başarılı gözüküyor.

Geçen sezondan diziye devam eden; Hasan Deniz Yaran, Cihan Ünal, Uğur Çavuşoğlu, Murat Han, Kürşat Alnıaçık, Yaprak Medine gibi oyuncular da düşünüldüğü zaman kadro çok geniş, ayrıca da etkileyici.

Yalnız Kurt dizisinin her anlamda ikinci sezon için büyük hazırlık yapmasına ve atv’nin de tanıtım çabalarını en üst seviyeye kadar çıkarmasına rağmen elde edilen reytinglerin verdiği mesaj net… İzleyiciler dizinin ilk başladığı zaman gösterdikleri yoğun ilgiyi yeniden göstermeye niyetli değil gibi gözüküyor.

21 Ekim Cuma günü yayınlanacak olan 22. yeni bölümde neler yaşanacağı da merakla bekleniyor ve dizi hayranları reyting yükselişini sabırsızlıkla bekliyor.