Ana sayfa Sosyal Medya EDHO bitti, Oktay Kaynarca kendini şiire verdi!..

EDHO bitti, Oktay Kaynarca kendini şiire verdi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-ATV’de yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin, başarılı geçen 6 sezonun ardından, yaşanan kriz nedeniyle sona ermesiyle birlikte izleyici de dizide Oktay Kaynarca tarafından canlandırılan fenomen karakter  Hızır Çakırbeyli’ye veda etmek zorunda kaldı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın beklenmeyen vedasının hemen ardından ünlü oyuncu Oktay Kaynarca hakkında ATV ile görüşme halinde olduğu ve yeni bir dizi için anlaşma yaptığı haberleri çıkmış ancak oyuncu bu haberleri yalanlamıştı.

Kariyeri boyunca kolay unutulmayacak karakterlere imza atan Oktay Kaynarca’yı hayranları bir an önce yeniden ekranlarda görmek istesede oyuncu şu sıralar dinleniyor ve instagram paylaşımlarıyla sık sık takipçileriyle özlem gideriyor.

Kaynarca’nın instagram hesabından, özlü sözler ve şiir yazarak yaptığı paylaşımları dikkat çekiyor. Oyuncu son paylaşımında yine kendi fotoğrafını, Nazim Hikmet’in bir şiiri ile yayınladı.

EDHO bitti, Oktay Kaynarca kendini şiire verdi!.. 7

Oktay Kaynarca paylaşımına şunları yazdı; “Seni düşünmek güzel şey, ümitli şey, dünyanın en güzel sesinden en güzel şarkıyı dinlemek gibi birşey… Fakat artık ümit yetmiyor bana, ben artık şarkı dinlemek değil şarkı söylemek istiyorum. Nazım Hikmet Ran.”

Oktay Kaynarcanın fotoğrafının altına takipçileri oyuncuyu özlediklerine dair pek çok yorum yaptı. Çok sayıda teklif aldığı bilinen ünlü oyuncu, proje seçimi konusunda belli ki ince eleyip sık dokuyor.

Oyuncu, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın finalinin hemen ardından yaptığı açıklamada “Hayat durmuyor. Proje değerlendiriyoruz. Mümkün olduğunca projeler üretmeye çalışıyoruz. En iyisini, en güzelini, en değerlisini, yaptığımızdan daha iyisini yapma çabası içindeyiz. Öyle de olacak zaten” şeklinde konuşmuştu.