Ana sayfa Dizi Haberleri Kıvanç Tatlıtuğ Netflix dizisinden sonra yeni anlaşmalar yaptı!

Kıvanç Tatlıtuğ Netflix dizisinden sonra yeni anlaşmalar yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, geçtiğimiz aylarda Netflix için çekilen Bir Denizaltı Hikayesi isimli dizi projesi ile gündemde yer almıştı. İstanbul, Çeşme ve Ayvalık’ta yapılan çekimler tamamlanmıştı.

Kıvanç Tatlıtuğ kariyerinde şimdiye kadar rol aldığı en önemli ve farklı yapımlardan birisinin bu dizi olduğunu ve çok keyif aldığını açıklamıştı. Uzun süredir setlerden uzakta duran oyuncunun hayranları da tekrar dönüşünden memnun olmuştu. Şimdilerde oyuncu için yeni projelerin gündemde olduğu ortaya çıktı.

Özcan Alper’in yönetmenliğini yapacağı Aşıklar Bayramı isimli sinema filminde Kıvanç Tatlıtuğ da yer alacak. Kıvanç Tatlıtuğ’un ayrıca yeni bir reklam anlaşması yaptığına yönelik bilgiler de geliyor. Bulaşık deterjanı markası için kamera karşısına geçecek olan oyuncunun yeni sezonda bir dizide rol alıp almayacağı ise henüz belli değil.

Eylül ayında çekimlerin başlayacağı filme yeni isimler katılmaya da devam ediyor. Bu isimlerden birisi de Settar Tanrıöğen oldu.

Kıvanç Tatlıtuğ Netflix dizisinden sonra yeni anlaşmalar yaptı! 9

Tanrıöğen 2019 yılında Kuzgun isimli dizide yer aldıktan sonra Bir Başkadır isimli Netflix dizisinde izleyici karşısına çıkmıştı. Bir süredir setlerde yer almayan Settar Tanrıöğen, İstanbul dışında çekilecek olan filmde başrolde yerini alacak.