Ana sayfa Sosyal Medya Uğur Güneş ile yönetmen Faruk Teber ilişkisi Fox TV dizisinin itici gücü!

Uğur Güneş ile yönetmen Faruk Teber ilişkisi Fox TV dizisinin itici gücü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin yeni sezonda çok konuşulacağı şimdiden belli olan Kanunsuz Topraklar isimli dizisinin çekimleri devam ediyor. Zonguldak’ta çalışan ekip, 1940’lı yılların Türkiye’sini yansıtmak adına yoğun bir çaba sergiliyor. Kömür madenleri ve yaşananlar arasında acılarla dolu bir aşk hikayesinde Uğur Güneş ile Esra Bilgiç başrolde buluştu.

Zülküf Yücel’in senaryosunu yazdığı dizinin yönetmeni usta isim Faruk Teber. Geçtiğimiz sezon atv dizisi Maria ile Mustafa’yı yöneten ve kurgudaki müthiş atmosfer ile de dizi izleyicilerinden tam not alan Faruk Teber, yeni sezonda bu sefer Fox TV ekranını güzelleştirecek.

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu’nun yazısında diziyle ilgili önemli bir detayı da gözler önüne serdi. 1940’lı yıllardaki maden işçilerinin hayatlarının anlatıldığı projede yönetmen ile başrol oyuncusu arasında farklı bir etkileşim var.

Urfalıyam Ezelden isimli dizide yine birlikte çalışan Faruk Teber ile Uğur Güneş’in birbirleri ile çok iyi anlaşmaları, yapımcı tarafından da dizi için önemli bir faktör olarak gösterildi.

Sina Koloğlu köşe yazısında şu detaya dikkat çekti: “Uğur Güneş, 2014 yılında ‘Urfalıyım Ezelden’ dizisinde oynadı. Burada yönetmen Faruk Teber’di. Yönetmenin çok beğendiği bir oyuncuymuş. Bu önemli bir konu. Dizinin başarısında oyuncuların yönetmen ile anlaşır olması, reyting için avantaj sayılabilir”