Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV’den çok sevilen Ada Masalı dizisi için şoke eden karar!

Star TV’den çok sevilen Ada Masalı dizisi için şoke eden karar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz aylarında izleyicilerle buluşan romantik komedi dizisi Ada Masalı için Star TV bugüne kadar büyük bir sabır gösterdi. Dizinin düşük gelen reytingleri nedeniyle çok önceden final yapma durumu olabilirdi.

Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi için kanalın ısrarlı tutumu nedeniyle final ihtimali hep arka planda kaldı. Star TV yönetimi bu sezon en büyük fırsatlardan birisini Menajerimi Ara diğerini ise Ada Masalı’na verdi.

Ancak gün değiştiren ve çarşamba akşamları düşük reytingler almakta olan dizi için beklenen karar verildi. Ada Masalı dizisi final yapacak ve hayranlar bir hayli üzülecek.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre dizinin 25. bölümde final yapması kararı alındı. Bu karar ile birlikte geriye sadece 3 bölüm kaldı. Çekimleri İzmir Seferihisar’da devam eden dizi için ekip son bölümlerin çekmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Dizinin geniş bir hayran kitlesi vardı ama reytinglerde de ciddi bir düşüş yaşanması hikayenin artık daha fazla ileriye gitmesine izin vermedi.

Ada Masalı dizisinde başrol oyuncularının uyumu ve enerjileri de daima akılda kalacak kadar etkili oldu. Dizinin 22 bölümü yayınlandı ve 24 Kasım akşamı da 23. bölüm ekrana gelecek. Ada Masalı dizisi 8 Aralık Çarşamba akşamı ekrana gelecek olan 25. bölüm ile birlikte son kez izleyicilerle buluşacak.