Ana sayfa Dizi Fragmanları Star TV’nin izleyiciden desteği hak eden bir dizisi var!

Star TV’nin izleyiciden desteği hak eden bir dizisi var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz hafta Salı akşamı başlayan Sana Söz dizisi, izleyicilerden destek görmeyi hak ediyor. Nehir Erdoğan ile Erkan Petekkaya ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin ilk bölümü beklentilerin altında reytingler elde etti.

Polisiye bir dram hikayesi olan Sana Söz’de Elif ile Ömer karakterlerinin farklı yöntemlerle cinayet davasını çözmesi konu ediliyor. Ömer bir komiser ve Elif de program sunucusu… Birisi sahada diğeri ekranda suçluların peşini bırakmıyor.

Sana Söz dizisi her ne kadar günümüz gerçeklerine eğilen hikayesi ile dikkat çekse de, oyunculuk performanslarının da çok iyi olduğu gerçeğini ortaya koymak lazım.

Star TV, geçtiğimiz hafta boyunca dizinin tanıtımını sağlamak için elinden geleni yaptı. Birçok kez tekrar bölümler yayınlandı ve izleyicinin ilgisini çekecek saatlerde de üst üste yayınlandı.

Sana Söz dizisi ikinci bölümü ile 9 Kasım Salı akşamı saat 20.00’da izleyici ile buluşacak. Dizinin seyircilerden destek bulması, iyi bir projenin devam etmesi için önem taşıyor.

Nehir Erdoğan ve Erkan Petekkaya’nın başarılı performanslarının devamı için de Sana Söz dizisi destek görmeyi hak ediyor.

Yasalara, adalete, hukuka yaptığı vurguyla da dikkat çeken Sana Söz dizisinin ikinci bölümünden ikinci fragmanı aşağıda izleyebilirsiniz.