Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV’nin yeni dizisi Benim Hayatım’da oyuncu kadrosu çok iyi ama bir eksik var!

Star TV’nin yeni dizisi Benim Hayatım’da oyuncu kadrosu çok iyi ama bir eksik var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’nin dizi izleyicileri ile bir sıkıntısı var. Kanalda yayınlanan diziler bir türlü hedefine ulaşamıyor… Son 1 yıl içinde 10 dizisini yayından kaldırmak durumunda kalan kanal yönetimi farklı yapımlarla izleyicilerin ilgisini çekmeye çaba harcıyor.

Bu dizilerden birisi de Benim Hayatım olarak dikkat çekti. Pazar akşamı ilk bölümü yayınlanan dizinin düşük gelen reytingleri şaşırttı. BVB Yapım yani Bahadır Özdener’in yapımcısı olduğu dizinin genel yönetmeni Onur Tan. Başrolde yer alan Savaş Özdemir de yine Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizi ekibinden bir isim… Yani yapımcı, yönetmen noktasında tanınmış isimler hikayenin başında bulunuyor.

Genco Özak ile Nilsu Berfin Aktaş ikilisi son dönemin öne çıkan genç oyuncuları. Kadroda ayrıca çok tanınmış isimler de bulunuyor. Bu isimler arasında; Uğur Çavuşoğlu, Nilüfer Açıkalın, Ali Burak Ceylan, Aleyna Solaker, Öykü Çelik, Zeynep Kumral, Önder Açıkbaş, Koray Şahinbaş, Pelin Uluksar, Hira Koyuncuoğlu ve Belgin Şimşek yer alıyor…

Benim Hayatım dizisinin hem teknik hem de oyuncu kadrosu noktasında artıları çok fazla. Ancak dizinin hikayesine yönelik olarak sosyal medyada eleştiriler var. Klişe bir hikaye olarak dikkat çeken dizide genç bir kızın ayakta kalma öyküsü anlatılıyor…

Dizinin ilk bölüm reytingleri çok düşük geldi. Yargı ve Teşkilat gibi iki önemli dizinin yanında Benim Hayatım bir hayli zorlandı. Bu düşük reytingler önümüzdeki haftalarda düzelir mi bilinmez. Ancak Benim Hayatım dizisinin çok da dikkat çekemediği gerçeğini ifade etmek lazım.

Bakalım Star TV yeni dizisini izleyicilere tanıtma ve ilgi çekme noktasında neler yapacak? Bekleyip göreceğiz.