Ana sayfa Sosyal Medya Sude Zülal Güler ne kadar şanslı yine çok iyi bir diziye düştü!

Sude Zülal Güler ne kadar şanslı yine çok iyi bir diziye düştü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ilk olarak 2015 yılında Mayıs Kraliçesi isimli dizide Pınar karakteri ile setlerde yer almaya başlayan Sude Zülal Güler, piyasanın şanslı yeteneklerinden birisi oldu.

Oyunculuk başarısının yanı sıra güzelliği ile de dikkatleri çeken Sude Zülal Güler, Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde Ayşe Sultan’ın gençlik haliyle bir yan karaktere hayat verdi. Kesif isimli filmde Esma karakterinde de izlediğimiz oyuncu, Şeref Sözü isimli Show TV dizisinde ise Tolgahan Sayışman ile başrolü paylaştı. Bu proje 4 bölüm sürdü ama Sude Zülal Güler için büyük şans getirdi.

Öğrenci Evi isimli Exxen dizisindeki Esra karakteri ile dijital platformda ilk kez kendini gösteren Sude Zülal Güler, en iyi fırsatı Kazara Aşk isimli romantik komedi dizisinde buldu.

Ümit Kantarcılar ile başrolü paylaşan oyuncu, romantik komedi hikayesinde başrolün hakkını verdi ve yapımcıların da dikkatini çekti.

Üst üste teklifler alan Sude Zülal Güler, Kanal D’da yayınlanması beklenen Avşar Film’in hazırladığı Masum ve Güzel dizisinden gelen teklifi kabul etti.

Bahar Şahin ve Doğan Bayraktar ile birlikte yeni dizinin başrolünde yer alarak kariyeri için güçlü bir adım daha atan genç oyuncu, son dönemde üst üste fırsatlar bulması ile piyasanın şanslı genç isimlerinden birisi olduğunu gösterdi.