Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D’nin 2022 yılında ekrana süreceği bomba gibi bir dizisi var!

Kanal D’nin 2022 yılında ekrana süreceği bomba gibi bir dizisi var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında Sadakatsiz, Camdaki Kız ve Yargı dizileri çok başarılı çıkış yaptı. Arka Sokaklar zaten 16 sezondur güçlü bir izleyici desteği ile yoluna devam ediyor.

Kanal D’nin izlenme oranlarını bir hayli artıran dizilerindeki bu başarısına bir yenisi daha eklenecek. Süreç Film tarafından çekimlerine devam edilen yeni dizi Üç Kız Kardeş’ten beklenti çok yükseldi…

İclal Aydın’ın çok satan romanının dizi versiyonunda da oyuncu olarak yer alması önemli bir ayrıntı oldu. Senaristler hikayeyi oluştururken İclal Aydın’a da birçok kez başvurarak, nasıl bir atmosfer oluşturmaları gerektiğini öğrenebildi.

Kanal D'nin 2022 yılında ekrana süreceği bomba gibi bir dizisi var! 10

İclal Aydın hem kitabın yazarı hem de dizinin başrolü olarak, 4 yılın ardından yeniden dizi setlerine dönüş yaptı.

Dizinin oyuncu kadrosunda çok dikkat çeken isimler bir araya geldi. Geniş bir kadrosu bulunan dizide anlaşma sağlanan isimler şöyle: “Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Tayfun Eraslan, Benian Dönmez, Nazlı Senem Ünal, Murat Çidamlı, Demircan Kaçel, Vural Şahanoğlu, Hakan Atalay , Emre Kıvılcım, Mert Özcan, Ece Baliç.”

Kanal D'nin 2022 yılında ekrana süreceği bomba gibi bir dizisi var! 11

Ayvalık’ta bir süredir çekimleri devam eden Üç Kız Kardeş dizisinin setinden hoş fotoğraflar gelmeye devam ediyor. Dizi ekibi hem yoğun bir çalışma sergiliyor hem de sette bir aile ortamının oluşması için çabalar devam ediydr.

Türkan, Dönüş ve Derya isimli kız kardeşlerin hikayesini anlatacak yeni Kanal D dizisinin senaryosunu Betül Yağsağan yazıyor. Yönetmen olarak ise Eda Teksöz’ün ekibin başında olduğunu belirtelim.

Kanal D'nin 2022 yılında ekrana süreceği bomba gibi bir dizisi var! 12

Bomba gibi bir Kanal D dizisi daha geliyor. Dram yapımı olarak öne çıkacak olan dizide, ailelerinin yanında çok güzel bir çocukluk dönemi geçiren 3 kız kardeşin hayata adım atması ile birlikte başlarından geçen dram yüklü olaylar anlatılacak.

Kanal D'nin 2022 yılında ekrana süreceği bomba gibi bir dizisi var! 13

Setten paylaşılan fotoğraflar çok başarılı ve dikkat çeken bir dizinin gelmekte olduğunu anlatıyor.