Ana sayfa Sosyal Medya Şükrü Özyıldız’ın kaslı pozuna esprili yorum, Serenay Sarıkaya’ya kahkaha attırdı!

Şükrü Özyıldız’ın kaslı pozuna esprili yorum, Serenay Sarıkaya’ya kahkaha attırdı!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Şükrü Özyıldız, yeni dizisi için hazırlanıyor şu sıralar. Oyuncu, atv’de yayınlanacak olan Akıncı isimli dizide Büşra Develi ile başrolde oynayacak. Şükrü Özyıldız’ın başarılı oyunculuğunun yanı sıra sporla içiçe hayatı nedeniyle kasları da hayli meşhur!

Verdiği pozlarda sık sık kaslı haline gördüğümüz Şükrü Özyıldız, instagram’dan yaptığı son paylaşımda da bir moda çekiminden olduğu anlaşılan pozunu paylaştı. Herhangi bir yorum yapmadan sadece fotoğrafını paylaşan oyuncuya, takipçileri de övgü dolu yorumlarla eşlik ediyorlar.

Şükrü Özyıldız’ın fotoğrafını sadece hayranları değil, Serenay Sarıkaya, İbrahim Selim gibi ünlü isimler de beğendi. Bilindiği gibi Özyıldız, geçtiğimiz sezon Alice Müzikali’nde Serenay Sarıkaya, İbrahim Selim, Ezgi Mola, Enis Arıkan ve Merve Dizdar ile sahneye çıkıyordu.

Yani samimiyetleri bu müzikal sayesinde artan ve birlikte uzun saatler mesai yapan üç ünlü ismin sosyal medyadaki esprili yorumları da bu samimiyetten geliyor. Özyıldız’ın aşağıdaki fotoğrafına İbrahim Selim’in “Şükrü bey, kolunuzda damar damar üstüne binmiş” yorumu dikkat çekerken, Serenay Sarıkaya’ın kahkaha emojisi ile yanıt verdiği görülüyor.

Özyıldız’ın da bu esprili yaklaşıma yanıtı yine aynı şekilde oluyor ve “Damarıma basmışlarsa demek ki ibom” cevabını veriyor.

İşte Özyıldız’ın paylaşımı ve üç ünlü ismin yorumları:

Şükrü Özyıldız'ın kaslı pozuna esprili yorum, Serenay Sarıkaya'ya kahkaha attırdı! 8

Şükrü Özyıldız'ın kaslı pozuna esprili yorum, Serenay Sarıkaya'ya kahkaha attırdı! 9