Ana sayfa Sosyal Medya Miray Daner, Helen karakteriyle Saygı dizisinde şaşırtmaya geliyor!

Miray Daner, Helen karakteriyle Saygı dizisinde şaşırtmaya geliyor!

tarafından ker_def

Bir süredir çekimleri devam eden Saygı dizisinin yayın tarihinin belli olmasıyla birlikte heyecan da arttı. Meraklılarının heyecanla bekledikleri dizinin çıkışı, aslında Behzat Ç. dizisinden. Zira Ercüment Çözer karakteri orada yer alıyordu. Nejat İşler’in oynadığı bu karakter üzerine yeni bir dizi yazıldı ve 27 Ekim’de yayında olacak.

Dizi, dijital platform olan BluTV’nin özel yapımı. Tam ismi ‘Saygı-Bir Ercüment Çözer Dizisi’. Kadrosunda Nejat İşler’in yanı sıra Miray Daner ve Boran Kuzum da var. Daha önce Vatanım Sensin isimli dizide birlikte oynayan genç ve başarılı iki ismi bu kez bambaşka iki karakterde izleyeceğiz.

Özellikle Miray Daner’in dizi için değişimi ise çok şaşırttı. Sarı saçlı olan Daner’in saçlarının siyah olduğu ve kahküllü bir model yapıldığı görülüyor. Ancak hayranları üzülmesin, Daner peruk kullanıyor. Helen karakteriyle dikkatleri yeniden çekmeye hazırlanan oyuncu, izleyiciyi de şaşırtacak.

Miray Daner, dizinin afişinin sosyal medya hesabından paylaşarak “Saygılar bizden” yorumuyla yayınladı. Boran Kuzum da aynı heyecana katıldı ve takipçilerine dizinin başlangıç tarihini duyurdu.

Miray Daner, Helen karakteriyle Saygı dizisinde şaşırtmaya geliyor! 8

Diziyle ilgili diğer detaylar…

Behzat Ç.’nin anti kahramanı Ercüment Çözer’i kendi şehrinde göreceğimiz yeni tanıtımı da yayınlandı. Fenomen haline gelen Ercüment Çözer’i (Nejat İşler) ilk kez kendi şehri olan İstanbul’da göreceğimiz dizinin hikayesinde; toplumdaki yozlaşma, sapkınlık ve kötülüklerin içine sıkışmış iki genç insanla ömrünü bu mücadeleye adamış Çözer’in yolları kesişiyor. Yayınlanan tanıtımda; Helen (Miray Daner) ve Savaş (Boran Kuzum) başlarına gelen olaylar sebebiyle adaletin elinden kaçanların peşine düşmeye karar verir.

Yayınlanan son tanıtım:

Bunu öğrenen Ercüment Çözer ise saygısızlara savaş açan bu ikiliye kendini polis olarak tanıtarak onların güvenini kazanmaya çalışır. Ercüment Çözer’in “Benim yasalarım devletin yasalarından daha güçlü” sözleriyle meydan okuduğu tanıtımda gördüğümüz Çözer’in rehabilitasyon merkezi ise orada yaşanacak gerilimin sinyallerini veriliyor.

‘Saygı-Bir Ercüment Çözer Dizisi’nin kadrosunda Nejat İşler, Boran Kuzum ve Miray Daner’in yanı sıra Rojda Demirer, Tansu Biçer ve Erkan Can yer alıyor. Inter Medya yapımcılığındaki dizinin senaristliğini Ercan Mehmet Erdem üstlenirken, yönetmen koltuğunda Ali Taner Baltacı oturuyor.

İşte Boran Kuzum’un paylaşımı:

27.10.2020
Saygı düzendir. Saygı mühimdir. Birlikte geri saymaya başlıyoruz. Zamana #SAYGI duy. Onlar seni bekliyor. Kimseye söz verme.

Respect is order. Respect is crucial. The countdown has begun. #RESPECT time. They are waiting for you. Make no promises to anyone.

Miray Daner, Helen karakteriyle Saygı dizisinde şaşırtmaya geliyor! 9