Ana sayfa Dizi Haberleri Sürekli final söylentileri ile yıpranan Kefaret için alınan son karar işleri karıştırdı!

Sürekli final söylentileri ile yıpranan Kefaret için alınan son karar işleri karıştırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kefaret dizisi kış sezonunun hikayesi ile öne çıkan, karakterleri ve oyuncu kadrosuyla da büyük ilgi gören yapımlarından birisi oldu. Zülfü Livaneli’nin hikayesinden uyarlanan dizinin senaryosunu Mahinur Ergun yazıyor. Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur’un başrollerinde yer aldığı dizi, hikayesinin gücüyle ayakta kalmayı başardı.

Yaz ayları gelince Kefaret dizisinin final mi yoksa sezon finali mi yapacağı konusu öne çıkmıştı. Ancak her ikisi de henüz olmadı. Kefaret dizisi yoluna yaz günlerinde de devam ediyor. Dizinin şimdiye kadar 32 bölümü ekrana geldi. Geçen hafta hariç Pazar akşamları yayınlanan dizi, kemik bir izleyici kitlesi oluşturdu.

Ancak Fox TV, dizinin reytinglerini artırmak amacıyla gün değişikliği yaparak hafta içine aldı.Ancak 32. bölümü geçtiğimiz perşembe günü yayınlanan dizi, yeni gününde daha düşük oranlar alınca bu karar sorgulanıyor. Kefaret’in gün değiştirmesinin yanı sıra geleceğe yönelik belirsizlik de sıkıntılı bir durum oluşturuyor.

Kefaret izleyicileri Fox TV’den net bir şey duymadıkları için dizi her an final yapacakmış gibi bir hissiyatı yaşıyor. Bu da dizinin izleyicilerini hem tedirgin ediyor hem de keyifleri kaçırıyor.

Sürekli final söylentileri ile yıpranan Kefaret için alınan son karar işleri karıştırdı! 7

Perşembe günü gelen reytinglerin düşük gelmesi de kafaları fazlası ile karıştırdı ve izleyicileri huzursuz etti. Milliyet Blog yazarlarından Anibal Güleroğlu da final söylentilerinin diziye zarar verdiği görüşünde.

Güleroğlu, dizideki karakterlerin çok renkli olmasına değindiği mesajında önemli bir ayrıntıyı şu ifadelerle dile getirdi:

“…Ekrandaki dizilere baktığımızda gerek performans gerekse özellik bakımından en bol renkli karakteri bünyesinde barındıran yapım olarak ‘Kefaret’ dikkatimizi çekmekte. Zira diğer işlerde de öne çıkan ilginç tiplemler olsa bile, burada kadınından erkeğine ve dahi çocuğuna topyekûn renklilik hâkim! Dahası aralarında abartıya kaçan ya da uyumsuz durarak sırıtan yok. Dolayısıyla keyifle izlediğim ve sürekli final söylentilerine maruz kalarak yıpratıldığını düşündüğüm dizinin renkli karakterlerini vurgulamamanın emeğe haksızlık olacağı kanaatindeyim.”