Ana sayfa Sosyal Medya Skandal dizisiyle görüşme halindeki Gökçe Bahadır’ın yeni rotası!

Skandal dizisiyle görüşme halindeki Gökçe Bahadır’ın yeni rotası!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Netflix’te yayınlanacak olan Kulüp isimli diziden sonra üst üste teklifler alan Gökçe Bahadır’ın yeni sezonda ne yapacağını hayranları merakla bekliyor… Barış Arduç ile birlikte başrolünde yer aldığı Kulüp dizisinin çekimlerinin bittiğini söyleyen oyuncu, dinlenmek için Göcek’i tercih etti.

Magazin kameraları tarafından bir yatta görüntülenen oyuncu, şimdilerde yeni projeler öncesinde dinlenmeyi tercih ediyor. Hayranları ise ünlü oyuncunun hangi dizi ile ekrana döneceğini merakla bekliyor. En son Ufak Tefek Cinayetler isimli dizide Oya karakterini canlandırmasından bu yana 3 yıl geçti… Televizyon ekranında Menajerimi Ara dizisine de konuk olma dışında görünmeyen oyuncu, geçen sezon İzmir’in Kızları isimli müzikli oyun ile sahnelerde yer almış ama pandemi engeline takılmıştı.

Yeni sezonda İzmir’in Kızları projesinin devam etmesini isteyen oyuncu aynı zamanda çeşitli dizi teklifleri de aldı. Fox TV için hazırlıkları başlayan Skandal isimli diziden teklif alan oyuncu şu sıralarda görüşme halinde. Oyuncunun gelen teklifleri henüz değerlendirdiği belirtiliyor.

Skandal dizisiyle görüşme halindeki Gökçe Bahadır'ın yeni rotası! 7

Gökçe Bahadır, arkadaşları ile tekne tatilinde keyifli anlar yaşadı. Göcek tatilinde dinlenme fırsatı bulan, denize gören ve güneşin tadını çıkartan oyuncu magazin kameraları tarafından da serin sularda yüzerken görüntülendi…

Yeni sezonda Skandal isimli dizide yer alma ihtimali yüksek olarak gösterilen oyuncunun hayranları, heyecanla yeni sezonun başlamasını bekliyor.