Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Survivor’da Nagihan Karadere’nin gönüllüler takımına geçmesi çok ses getirdi

Survivor’da Nagihan Karadere’nin gönüllüler takımına geçmesi çok ses getirdi

tarafından ker_def

Survivor’da Nagihan Karadere neden Gönüllüler takımına geçti?

Survivor 2018’de 22. bölümünde All Star takımından bir kişi daha Gönüllüler’e geçti. Acun Ilıcalı, All Star’dan Nagihan Karadere’nin, Survivor’da 12 oyundur üst üste kaybeden Gönüllüler takımına geçtiğini açıkladı.

Survivor’ın 11 Mart Pazar yayınlanacak olan yeni bölümünde büyük bir sürpriz yaşanacak. Gönüllüler takımının üst üste 12 oyundur yenilmesi üzerine sürpriz bir karar alındı. Kadınlarda yarışmanın en güçlü isimlerinden olan Nagihan Karadere Gönüllüler takımına geçti. Acun Ilıcalı, daha önce Nagihan’ın Gönüllüler’e geçmek istediğini açıklayarak, ‘Hakan’ı Gönüllüler takımına geçirdiğimiz zaman All Star takımından bir kişi ben de geçmek istiyorum demişti. Bugün itibariyle Nagihan Gönüllüler takımına geçecek’ dedi.

Dokunulmazlık oyunu öncesinde yaşanan bu değişiklik All Star takımını şoke etti. Nagihan’a tepki gösteren Sahra Işık, ‘Nagihan her zaman istatistik kovalayarak bencillik yapan biri oldu’ dedi. Sema ise, ‘Onun varlığı yokluğu bizi bağlamaz’ diyerek tepki gösterdi.

‘BENİ SAHRA’NIN YEDEĞİ YAPTINIZ’

All Star’dan Gönüllüler’e geçen Nagihan ise, 2O zaman değerimi kıymetini bilmeliydiniz. Bir defa oyun dışı kalmadım. Sahra’nın yedeği yaptınız beni.’ diyerek All Star takımıyla arasındaki sorunu özetledi.