Ana sayfa Dizi Haberleri Survivor’ın gelişi Sadakatsiz dizisini bile kötü etkiledi! Kuruluş Osman ise dimdik ayakta!

Survivor’ın gelişi Sadakatsiz dizisini bile kötü etkiledi! Kuruluş Osman ise dimdik ayakta!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yılbaşı ve koronavirüs sorunları ile düşük reklam gelirleri gibi sorunlar nedeniyle Ocak ayının ilk iki haftasında birçok dizinin yeni bölümü yayınlanmadı. 19 Ocak akşamı hem Kuruluş Osman hem Sadakatsiz hem de Kanunsuz Topraklar dizisi yeniden izleyicileri ile yeni bölümlerle buluştu. Ancak önemli bir fark vardı. Cumartesi günü başlayan Survivor 2022 yarışması birçok dizi gibi çarşamba yapımlarını da çok etkiledi.

Tüm kişiler ve AB grubunda günü üçüncü bitiren Survivor 2022 yarışması, ABC1’de ise ikincilik elde etti. İyi gelen reytinglerle yarışma programı dizileri çok etkiledi ama Kuruluş Osman buna dahil değil. Atv’nin sevilen dizi yine izleyicilerini ekran başına topladı. Tüm izleyici gruplarında birincilik elde eden Kuruluş Osman, hem tüm kişiler hem de ABC1 grubunda çift haneli reytinglere ulaşarak gücünü koruduğunu gösterdi.

Kanal D’nin Sadakatsiz dizisi ise Survivor’ın gelişinden izleyici kaybı yaşayarak etkilendi. Hem de dizinin ikincilik durumu artık değişti. Sadakatsiz tüm kategorilerde dördüncülük elde edebildi. Hem reyting hem de sıralama kaybeden Kanal D dizisi şimdiye kadarki en düşük reytingleri elde etti. Tabii ki bu reyting sonuçlarının ortalamanın çok üzerinde olduğunu dizinin önceki bölümlerine göre bir değerlendirme yaptığımızı belirtelim.

Sadakatsiz dizisi çarşamba rekabetinde hala çok etkili bir yapım ama Kuruluş Osman ile Survivor 2022’nin de gerisinde kaldı. Serhat Parıl, Gizem Ünsal ve Deniz Karaoğlu’nun dizinin hikayesine katıldığını ve 3 yeni karakter ile Sadakatsiz’in hikayesinde önemli değişimler yaşanacağını da hatırlatalım.