Ana sayfa Dizi Analiz Teşkilat dizisinde karargahta geçmişin kapıları aralanıyor!

Teşkilat dizisinde karargahta geçmişin kapıları aralanıyor!

tarafından ker_def

Teşkilat isimli TRT1 dizisinin geçtiğimiz hafta Survivor’ın başlamasından olumsuz etkilendiği ve reytinglerde gerileme görüldüğü ortaya çıkmıştı. 23 Ocak Pazar akşamı yayınlanacak 31. bölüm işte bu yüzden büyük önem taşıyor. Dizinin yeniden atak yapma ihtimali de var.

Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal’ın başrolünde yer aldığı, Serdar ile Zehra karakterlerinin izleyicileri fazlasıyla etkilediği bir dönemde yaşanan reyting düşüşünün kısa süreli olma ihtimali de var… Dizinin yeni bölümünde ise karargahta geçmişin kapıları aralanıyor…

Yeni bölümü merakla ve heyecanla beklenen ‘Teşkilat’, sıra dışı hikayesi, aksiyon dolu sahneleri ve görkemli prodüksiyonu ile adından söz ettirmeye devam edecek.

Türkiye’nin gaz meselesinde aşama kaydetmesi Yıldırım ve cephesinin yeni bir hamle yapmasına sebep olur. Ekibimiz içerideki köstebeği açığa çıkardığı sırada kendilerini büyük bir siber saldırının ortasında bulacaktır.

Halit kızı ile ilgili gerçeğin peşindedir. Tövbekar, Halit Başkan için tehlikeli bir yolculuğa çıkar. Bu yolculuk Halit ve Yıldırım arasındaki geçmişi baştan yazarken, dengeler alt üst olur.

Ankara’da başlayıp Paris’te devam eden operasyon Serdar ve Zehra’nın duygularını sınarken yeni bir saldırı haberi tüm ekibi hatta sevdikleri herkesi tehlikeye atar.

‘Teşkilat’ heyecan dolu yeni bölümüyle pazar akşamı saat 20.00’de TRT 1’de…