Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’nin Kanunsuz Topraklar dizisi reytinglerde fena çöktü!

Fox TV’nin Kanunsuz Topraklar dizisi reytinglerde fena çöktü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba rekabetinde yer alan Fox TV’nin sevilen dizisi Kanunsuz Topraklar için işler kötüye doğru gitmeye başladı… İlk 12 bölümü ile ortalamanın üzerinde reytingler elde eden dizi iki hafta ara verdi ama bu durum izleyici tarafından adeta cezalandırıldı.

Kanunsuz Topraklar dizisinin 19 Ocak Çarşamba akşamı ekrana gelen 13. bölümünün reytingleri daha önce hiç olmadığı kadar düşük gerçekleşti. Ortalamanın altına gerileyen dizinin oranlarına bakılınca izleyiciler şoke oldu… Elkızı dizisinin uzun süre sallantıda gitmesine neden olan reytinglerine benzer şekilde düşüş sergileyen Kanunsuz Topraklar için iç karartıcı bir durum bu.

Esra Bilgiç ve Uğur Güneş hayranlarını şoke eden reyting sonuçları önceki bölümlere göre bir hayli düşüş yaşandığını gösteriyor. Survivor 2022 yarışmasının da başlamasının etkisini gördüğümüz bu düşük oranlar Fox TV yönetiminin hoşuna gitmeyecektir.

Elkızı dizisinin benzer reytingleri karşısında final kararı aldığı bilinen Fox TV yönetimi Kanunsuz Topraklar’ın birkaç bölüm daha yükseliş sergilememesi durumunda işler dizi hayranlarının beklemediği noktaya doğru gidebilir.

Final ihtimalini şimdilik söylemek zor ama birkaç hafta daha böyle sonuçlar gelirse dizi için durumların iyi olmayacağını da hesap etmek gerekiyor. 1939 yılında geçen dizinin hikayesinde Zonguldak’taki kömür madeni işçileri ile patronlar arasındaki mücadelenin yanı sıra imkansız gibi görünen bir aşkın nasıl filizlendiği anlatılıyor.

Hem hikayesi hem oyuncu kadrosu hem de oluşturulan muhteşem atmosfere rağmen dizinin başladığı günden bu yana hak ettiği reytingleri alamadığını, dizi hayranlarının ilgisinin belirli bir düzeyin üzerine çıkamadığını hatırlatalım.