Ana sayfa Dizi Haberleri Süslü Korkuluk’ta Çağatay Ulusoy’un partneri olarak bomba bir isim daha geçiyor!

Süslü Korkuluk’ta Çağatay Ulusoy’un partneri olarak bomba bir isim daha geçiyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çağatay Ulusoy, yeni dizisi Süslü Korkuluk’la şu sıralar gündemin en üst sırasında. TV8’de yayınlanacak dizi için geri sayım sürerken başrol kadın oyuncusu için Alina Boz’un yanında bir isim daha geçiyor.

En son BluTV’de yayınlanan Yeşilçam adlı diziyle oyunculuğunu zirveye ulaştıran Çağatay Ulusoy artık Türkiye’nin en çok konuşulan isimlerinden biri. Yakışıklı oyuncu şimdi de yeni çekeceği dizisi Süslü Korkuluk ile gündemde.

İlk önce OGM Pictures tarafından çekilecek Yalı Çapkını isimli diziyle anılan oyuncu, bu projenin senaryosunu beğenmeyip reddetmişti. OGM Pictures bu kez farklı bir proje olan Süslü Korkuluk için Çağatay Ulusoy’a teklif götürdü. Ulusoy bu senaryoyu beğendi ve teklifi kabul etti.

Süslü Korkuluk’ta Çağatay Ulusoy’un partneri olarak bomba bir isim daha geçiyor! 8

Çağatay Ulusoy’un “evet” demesiyle projede çalışmalara hız verildi. Dizinin yönetmeni Cem Karcı bir süredir bulunduğu Barselona’dan ilk uçakla geri döndü ve ilk tanıtım filmini çekmek üzere kamera arkasına geçti.

Bu arada dizinin başrol kadın oyuncusu için arayışlar sürüyor. Süslü Korkuluk için Alina Boz’un adı geçiyor. En son Maraşlı dizisinde Burak Deniz’le birlikte seyrettiğimiz Alina Boz halen Bandırma Füze Kulübü isimli sinema filminin çekimlerine devam ediyor.

Süslü Korkuluk’ta Çağatay Ulusoy’un partneri olarak bomba bir isim daha geçiyor! 9

Bu arada Süslü Korkuluk için bir başka isimle daha konuşulduğu ortaya çıktı. Bu isim son dönemin en dikkat çeken oyuncularından biri olan Hafsanur Sancaktutan. Güzel oyuncu en son Son Yaz isimli dizide başrolü Alperen Duymaz ile paylaşmış ve performansıyla büyük övgü almıştı.

Şimdi herkesin gözü Süslü Korkuluk üzerinde. Çok yakında ilk tanıtım filmi yayınlanacak olan dizinin konusu ve oyuncuları büyük bir merak konusu.