Ana sayfa Sosyal Medya Hande Soral ve İsmail Demirci çifti, bebekleri olacağını öğrenince ilk ne yaptı?

Hande Soral ve İsmail Demirci çifti, bebekleri olacağını öğrenince ilk ne yaptı?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ünlü oyuncu Hande Soral geçtiğimiz günlerde hayranlarına anne olacağının müjdesini sosyal medya hesabından vermişti.

Geçtiğimiz sezon ATV’de yayınlanan ‘Bir Zamanlar Çukurova’da ‘Ümit’ karakterini canlandıran oyuncu Hande Soral ile son olarak ‘Yalancılar ve Mumları’ adlı yapımda izleyici karşısına çıkan İsmail Demirci çifti bebeklerinin cinsiyetinin erkek olacağını da yine instagram hesabından takipçilerine duyurdular.

Peki, 2017 yılında nikah masasına oturan oyuncu çift anne ve baba olacaklarını ilk öğrendiklerinde ne yaptılar? Hande Soral, bu sorunun cevabını da instagram paylaşımıyla verdi.

Hande Soral’ın ‘hamile olduğumu öğrendiğimiz an’ yazdığı fotoğrafta, çiftin ilk iş olarak birbirine sarıldığı görülüyor. Mutlulukları yüzlerinden okunan çiftin bu fotoğrafı hayranlarını da oldukça sevindirdi. Hande Soral bu fotoğrafı ayrıca kendisini 2021’de en mutlu hissettiği an olarak yayınladı.

Paylaşımlarından karnı belirginleştiği gözlenen Hande Soral hamileliğinde bol bol yürüyüş yapmaya da özen gösteriyor. Koşu bandında yürüdüğü anları da takipçileri de paylaşan oyuncu bebeğini sağlıkla kucağına almak için gün sayıyor.

Hamilelik sürecinde sık sık sosyal medya paylaşımları yapan güzel oyuncuya hayranları hamileliğin çok yakıştığı yönünde yorumlarda bulunuyor.

Hande Soral’ın kendisi gibi oyuncu olan kız kardeşi Bensu Soral da teyze olacağı için çok mutlu ve yeğenini dört gözle bekliyor.