Ana sayfa Dizi Haberleri Süslü Korkuluk’ta hazırlıklar hızlanıyor! Çukur dizisinin bir oyuncusu diziye transfer oldu!

Süslü Korkuluk’ta hazırlıklar hızlanıyor! Çukur dizisinin bir oyuncusu diziye transfer oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çağatay Ulusoy’un yeni dizisi Süslü Korkuluk Türkiye’nin gündemine bir bomba gibi düştü. En son Yeşilçam dizisiyle izlediğimiz Ulusoy çok yakında Süslü Korkuluk’la ekrana gelecek. Hazırlıkları hızla devam eden dizinin bir oyuncusu daha belli oldu.

OGM Pictures tarafından TV8 için çekilecek Süslü Korkuluk dizisi için hazırlıklar sürüyor. Çağatay Ulusoy’un başrolü kabul etmesiyle dizinin ilk fragmanı çok hızlı bir şekilde çekildi ve 2022’nin ilk günü ekrana geldi. Tanıtım filmi özellikle Çağatay Ulusoy hayranları arasında büyük heyecan yarattı.

Ödüllü yönetmen Cem Karcı’nın imzasını taşıyacak dizinin konusuyla ilgili en ufak bir ipucu dahi yok. Ancak tanıtımdan anlaşıldığı kadarıyla bir dönem dizisi olacak. Dizinin bir yandan oyuncu görüşmeleri devam ediyor.

Süslü Korkuluk’ta hazırlıklar hızlanıyor! Çukur dizisinin bir oyuncusu diziye transfer oldu! 7

Dizinin başrol kadın oyuncusu henüz belli değil. Ancak daha önce Çukur ve Meryem dizilerinde rol alan genç oyuncu Beste Kanar’ın Süslü Korkuluk’un kadrosuna dahil olduğu öğrenildi.

1991 doğumlu olan genç oyuncu dizi dünyasına Hanım Köylü ile adım attı. Hayat Bazen Tatlıdır dizisinde rol alan Beste Kanar, Meryem dizisinde de Naz isimli karakteri canlandırmıştı. Beste Kanar son olarak Çukur dizisinde Deren karakterini canlandırmıştı.

Geçtiğimiz hafta Süslü Korkuluk’un başrol kadın oyuncusu için iki isim geçiyordu. Bunlardan biri en son Son Yaz dizisinde izlediğimiz ve performansıyla göz dolduran Hafsanur Sancaktutan. Bir diğeri de en son Maraşlı ve Aşk 101 dizilerinde rol alan ve halen Bandırma Füze Kulübü filminin çekimlerine devam eden Alina Boz.

Birkaç gün önce başrol kadın oyuncu için Alina Boz’la anlaşıldığı iddiası ortaya atılmış ancak iddiayla ilgili resmi bir açıklama yapılmamıştı. Dolayısıyla muhtemelen daha kesinleşen bir anlaşma yok ortada.