Ana sayfa Sinema Suzan Kardeş’ten Bergen filmiyle ilgili önemli mesaj!

Suzan Kardeş’ten Bergen filmiyle ilgili önemli mesaj!

tarafından ker_def

İpek Açar’ın TRT Müzik ekranlarında yayınlanan performans programı “İpek Yolu”nun 25 Kasım Perşembe akşamı konuğu Suzan Kardeş oldu. İpek Açar ve Suzan Kardeş, TRT Müzik ekranlarında, İstanbul Akademi Orkestrası eşliğinde, Alper Kömürcü direktörlüğünde birbirinden güzel, eğlenceli şarkılara imza attılar, düetler yaptılar.

İpek Açar ve Suzan Kardeş, programın şarkı aralarında çok özel sohbetler gerçekleştirdiler. İpek Açar Suzan Kardeş’e “Bizi izleyenlere güzel bir mesaj versen bu ne olurdu” deyince Suzan Kardeş, Türkan Şoray’la olan hayalini anlattı: “Mesleğe ilk girdiğimde hayalim Türkan Şoray’a makyaj yapmaktı. Hayalim gerçekleşti. İnsanlar hayal kursunlar, hayal kurmaktan korkmasınlar. Hem bedava, hem insanı çok mutlu ediyor hem de gerçekleşiyor. Kimseye benzemeye çalışmasınlar, Allah sizi yaratmış, siz en güzelsiniz” dedi.

Suzan Kardeş'ten Bergen filmiyle ilgili önemli mesaj! 7

BERGEN FİLMİNE SAHİP ÇIKIN….

Suzan Kardeş, TRT Müzik ekranlarında, makyajlarını üstlendiği Bergen filmi için de “Bergen filmi geliyor. Kadınlar sahip çıkın flime” mesajı verirken, İpek Açar’ın Sezen Aksu’yu hatırlatması üzerine de “Sezen Aksu gibi biri dünyada yok, olmayacak da” dedi.

ÇIKMAYAN RUJ VE KAŞ KALEMİ GELİYOR

Suzan Kardeş, önümüzdeki günlerde çıkmayan ruj ve kaş kalemlerinin piyasaya çıkacağını da belirtti. Kardeş, “Mesleki olarak faydam olsun istiyorum. Kadınlar için çıkmayan makyaj ürünleri büyük önem taşıyor. İlk olarak çıkmayan rujlarım ve kaş kalemlerim gelecek” dedi.