Ana sayfa TV Programları Demet Akbağ yeni programıyla Show TV ekranında! Hem de çok ünlü isimlerle!

Demet Akbağ yeni programıyla Show TV ekranında! Hem de çok ünlü isimlerle!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekran dünyasının en sevilen komedi kadın oyuncularından biri olan Demet Akbağ, uzun bir aradan sonra ekranlara dönüyor. Başarılı oyuncu çok yakında Güldürme Beni isimli bir programla Show TV ekranında olacak. Akbağ’ın yeni programının ilk bölüm tarihi belli oldu.

Dizi ve sinema dünyasının deneyimli oyuncularından Demet Akbağ çok yakında yine hayranlarının karşısına çıkacak. Hem de bu kez bir komedi programıyla. Güldürme Beni isimli programın ilk bölümünün yayın tarihi açıklandı. Buna göre Demet Akbağ’ın yeni programı 4 Temmuz Pazartesi akşam saat 20:00’de Show TV ekranında olacak.

Yapımcılığını Bloom Medya’nın üstlendiği Güldürme Beni programı Demet Akbağ’ın komutlarıyla izleyiciye eğlenceleri saatler yaşatırken programın sunuculuğunu Şahin Irmak üstlenecek. Yarışmacılar arasında ise Ersin Korkut, Suzan Kardeş, Sinan Çalışkanoğlu, Aslı Bekiroğlu, Sadi Celil Cengiz, Mustafa Üstündağ ve Nursel Köse gibi çok ünlü isimler yer alacak.

Yarışmacılar birbirlerini güldürmeye çalışırken kendileri gülmemeye çalışacak, en çok gülen elenecek. Yarışmacıların her anı, evin tüm duvarlarına ve tüm objelerine gizlenmiş kameralarla saniye saniye kaydedilecek. Hiçbir gülümseme, tebessüm ve kahkaha bu kameralardan kaçamayacak!

Demet Akbağ, yarışmacıları tüm bu kameraların görüntülerini yansıtan monitörlerle donatılmış özel komuta merkezinden izleyecek. Akbağ ünlü konuklarıyla yaptığı işbirliklerinde yarışmacılara sürprizler hazırlayacak. Kimi görevlerini ünlü misafirlerine vererek, onları Güldürme Beni Evi’ne yollayacak.

Programın yarışmacı kadrosundaki ünlü isimler, doğaçlamada yeteneklerini sergilerken, her hafta en çok gülen eve veda edecek ve ekibe yeni bir ünlü yarışmacı dahil olacak. Güldürme Beni 4 Temmuz Pazartesi akşamı ilk bölümüyle saat 20:00’de Show TV’de.