Ana sayfa Sosyal Medya Farah Zeynep Abdullah öyle bir rüya gördü ki hayranları geçmiş günleri hatırladı!

Farah Zeynep Abdullah öyle bir rüya gördü ki hayranları geçmiş günleri hatırladı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – En son Bergen’i canlandırdığı filmle tüm dikkatleri üzerine çeken Farah Zeynep Abdullah, zaman zaman Twitter’da yaptığı paylaşımlarla hayranlarını şaşırtıyor. Abdullah son paylaşımıyla hayranlarının eski güzel günleri hatırlamasına neden oldu.

Yaşadığı dönemde büyük acılar çeken bir şarkıcı olarak tanınan Bergen’in hayatını anlatan film, Türkiye’de gişe rekorları kırmıştı. Bergen filmi için sinema salonları hıncahınç dolarken Farah Zeynep Abdullah da sergilediği performansla kariyerinde büyük bir adım atmıştı.

Farah Zeynep Abdullah öyle bir rüya gördü ki hayranları geçmiş günleri hatırladı! 8

Farah Zeynep Abdullah, Bergen filminin başarısının tadını çıkarmaya devam ediyor. Bir süredir setlerden uzak olan başarılı oyuncu Twitter hesabından gördüğü bir rüyayı paylaştı. Farah Zeynep Abdullah paylaşımında “Rüyamda Aylin’i gördüm” diye yazdı.

Abdullah’ın bahsettiği Aylin, yıllar önce Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde canlandırdığı karakterdi. Farah Zeynep Abdullah, 2010 yılında dizi setlerine adım atmasını ve dikkatleri üzerine çekmesini sağlayan dizi yayınlandığı dönem büyük ses getirmişti. Farah Zeynep Abdullah’ın kariyerinde de dönüm noktası olmuştu.

Farah Zeynep Abdullah öyle bir rüya gördü ki hayranları geçmiş günleri hatırladı! 9

Başarılı oyuncunun bu paylaşımı üzerine hayranları, Aylin’i ve Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisini hatırlayarak geçmişe gitti. Hayranları Aylin karakterini ve diziyi ne kadar çok severek izlediklerini belirterek kimileri Farah Zeynep Abdullah’ın o zamanki hallerini özlediğini iddia etti.

Kimileri tarafından şarkı söylemesi üzerinden eleştirilen Farah Zeynep Abdullah, acıların kadını olarak bilinen ünlü şarkıcı Bergen’in hayatını anlatan filmde çok başarılı bir oyunculuk sergiledi. Bergen filmi sinemalarda izleyiciyle buluştuktan sonra Disney Plus tarafından satın alındı. Sinemalarda 10 hafta vizyonda kalan ve 5.5 milyona yakın izlenme elde edilen filmin, Disney Plus platformunda da çok geniş bir izleyici grubunu etkilemesi bekleniyor.