Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Dijital platformlar Bergen filminin yayın hakkını satın almak için yarışıyor!

Dijital platformlar Bergen filminin yayın hakkını satın almak için yarışıyor!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-  Acı dolu hayatıyla bilinen arabesk şarkıcısı Bergen’in hayatını anlatan film 4 Mart’ta sinemalarda vizyona girdi.

Farah Zeynep Abdullah’ın ‘Bergen’, Erdal Beşikçioğlu’nun da hem kocası hem de katili ‘Halis Serbest’i canlandırdığı Bergen, gösterime girdiği günden itibaren sinemalarda fırtına estirdi.

80’li yılların arabesk şarkıcısı Bergen’in hayatını anlatan film, beş milyon izlenme rakamına ulaştı. Gişe rekoru kıran Bergen’i sinemada izleyemeyenler dijital bir platformda izleme fırsatı bulacak.

Dijital platformlar Bergen filminin yayın hakkını satın almak için yarışıyor! 50

Bergen filminin elde ettiği bu başarının ardından, 14 Haziran’da Türkiye’deki yayınına başlayacak olan dijital Platform Disney Plus’la anlaştığı iddia edilmişti.

Böylece filmi sinemada izleyemeyenler Disney Plus’ta seyretme fırsatı yakalayacaktı. Ancak TV eleştirmeni Sina Koloğlu farklı bir iddia ortaya attı.

Dijital platformların, filmin yayın hakkını almak için kıyasıya bir rekabet içinde olduğunu söyleyen Sina Koloplu,”Disney Plus ve Amazon’un, milyon doları bulan tekliflerde bulunduğu söyleniyor. Daha önce Disney Plus’ın filmin yayın hakkını aldığı yazılmıştı. Bana gelen bilgilere göre, kesinleşmiş bir durum yok ama daha ‘popüler olan’ Disney Plus’ta yayınlanırsa, sürpriz olmaz. Tabii Netflix’i de unutmamak lazım” açıklamasıyla dikkat çekti.

Koloğlu’nun açıklaması, Bergen filmini TV’de izlemek için bekleyen izleyiciyi de heyecanlandırdı.