Ana sayfa Dizi Haberleri Tahminlerimiz tuttu, Bir Zamanlar Çukurova’da büyük değişimin ayak sesleri!

Tahminlerimiz tuttu, Bir Zamanlar Çukurova’da büyük değişimin ayak sesleri!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin ilk 3 sezonu tamamladı. 102 bölüm yayınlanan dizinin son sezonunda 3 başrol oyuncusu hikayeye veda etti. Vahide Perçin, Uğur Güneş ve son olarak da Murat Ünalmış artık hikayede olmayacak.

3 başrol isminin yanı sıra yan karakterlerden de önemli isimler ayrıldı. Esra Dermancıoğlu, Nazan Kesal, Hande Soral ve Melike İpek Yalova hikayenin en önemli karakterlerinden 3’üne hayat veriyordu. Bir Zamanlar Çukurova dizisinde hikayenin 4. sezonda sıkıntı yaratabileceği değerlendirmeleri yapılıyordu.

Zira dizinin ana kadrosunda 3 önemli oyuncunun ayrılmış olması, artık hikayenin etkileyiciliğini olumsuz yönde etkileyebilirdi… Senaristlerin bu açığı kapatmak için çok iyi bir hikaye ortamı oluşturmaları gerektiğini daha önceki değerlendirme yazılarımızda ifade ettik. Bir Zamanlar Çukurova setinden gelen yeni haberler hikaye dönüşümü noktasında önemli adımlar atılacağını gösteriyor.

Tahminlerimiz tuttu, Bir Zamanlar Çukurova'da büyük değişimin ayak sesleri! 7

Dizinin ekibinin yeni bir dönemin hazırlıklarını yaptığı ilk transfer görüşmesi netleşti. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre İbrahim Çelikkol, dizinin ekibine katılması için teklif aldı. En son Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde izlediğimiz oyuncu, teklifi kabul ederse yeni sezonda yeniden ekranda olacak.

Sürpriz bir karakter ile hikayeye gelmesi beklenen oyuncu ile görüşmelerin yapıldığı ve projeye çok sıcak baktığı gelen bilgiler arasında bulunuyor.