Ana sayfa Dizi Haberleri İbrahim Çelikkol’un ismi son 3 sezonun en başarılı atv dizisi ile anılıyor!

İbrahim Çelikkol’un ismi son 3 sezonun en başarılı atv dizisi ile anılıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında 3. sezonu tamamlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni sezonda kadrosuna bomba gibi isimlerin katılması bekleniyor… Bu isimlerden ilki ortaya çıktı… Netflix için Kuş Uçuşu isimli dizinin çekimlerinde yer alan İbrahim Çelikkol’un yapımcı ile görüşme halinde olduğu ortaya çıktı.

Doğduğun Ev Kaderindir isimli tv8 dizisinde Mehdi karakteri ile kalitesini ortaya koyan İbrahim Çelikkol’un diziden teklif aldığını gazeteci Birsen Altuntaş duyurdu. Oyuncunun hayranlarını heyecanlandıran bu görüşme, dizinin 4. sezonda yeni bir kadro ile yoluna devam edeceği anlamı da taşıyor…

Vahide Perçin, Uğur Güneş ve Murat Ünalmış’ın veda etmesinin ardından hikayede önemli bir boşluk oluştu. Ayrıca yan karakterlerden Esra Dermancıoğlu, Nazan Kesal, Melike İpek Yalova ve Hande Soral da artık dizide yok. Bu kadar önemli karakterlerin ayrılmasından sonra Bir Zamanlar Çukurova’nın yeni sezonda yoluna devam edebilmesi için hikayenin değişmesi ve yeni oyuncuların da dahil olması şart.

İbrahim Çelikkol şayet teklifi kabul ederse diziye sürpriz bir karakter ile katılacak. Çelikkol’un gelişi ekibi de güçlendirecek ve diziyi ön plana çıkartacak… Görüşmeler devam ederken oyuncunun diziye katılmaya sıcak baktığı da gelen bilgiler arasında.