Ana sayfa Sosyal Medya Tam 20 milyona ulaştı! Hande Erçel mutluluğunu hayranları ile böyle paylaştı…

Tam 20 milyona ulaştı! Hande Erçel mutluluğunu hayranları ile böyle paylaştı…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Hande Erçel, son bir kaç yıldır popülaritesinin tavan yaptığı bir süreç yaşıyor! Genç oyuncu, özellikle Sen Çal Kapımı dizisinde oynamaya başladıktan sonra hayran kitlesini sürekli büyütmeye başladı. Sosyal medyada Türkiye’nin en çok konuşulan 3 kişisinden biri olmayı başardı!

Kolay kolay her ünlüye nasip olmayacak bir başarı bu! Kerem Bürsin ile başrolünde oynadığı Fox TV’nin ‘Sen Çal Kapımı’ dizisindeki Eda rolüyle hayranlarının kalbini bir kez daha çaldı.

Dizideki başarılı oyunculuğunun yanı sıra giydikleriyle de sosyal medyanın gündeminden düşmüyor. Hem Eda olarak stili, hem de gerçek hayatındaki tarzı, hayranlarının markajında!

Genç oyuncu, Kerem Bürsin ile de çok yakıştırılıyor. Aralarında bir şey olmadığını söyleseler de ekran uyumları çok beğenilen bir çift olmayı da başardılar.

Hande Erçel’in instagram’daki takipçi sayısı da her geçen gün artmaya devam ediyordu. Sonunda 20 milyon sınırı aşıldı!

Hande Erçel’in 20 milyon takipçisinin olması, diğer takipçilerinin de heyecanla bekledikleri bir durumdu. Instagram’daki takipçi kısmı 20 milyonu gösterdiği anda, sosyal medyada da kutlama başladı.

Hande Erçel’e de 20 milyon kutlaması için hayranlarından çiçek gitti. Oyuncu, takipçileriyle bu çiçeği ve sevincini yine instagram’dan paylaştı ve “Nasıl teşekkür edeceğimi bilemediğim bir gün de oldu bu” notunu düştü.

İşte o paylaşımları…

Tam 20 milyona ulaştı! Hande Erçel mutluluğunu hayranları ile böyle paylaştı... 8

Tam 20 milyona ulaştı! Hande Erçel mutluluğunu hayranları ile böyle paylaştı... 9