Ana sayfa Dizi Haberleri Burcu Biricik’i tir tir titreten Camdaki Kız fragmanı! Duygularını saklayamadı!

Burcu Biricik’i tir tir titreten Camdaki Kız fragmanı! Duygularını saklayamadı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay- Televizyon ekranında pek çok yapımda rol aldığı ama Hayat Şarkısı dizisinde oynadığı Hülya, onun kariyerinde de ciddi bir sıçrama sağladı! Burcu Biricik, en son ekranlara Kırmızı Oda dizisinde oynadığı Boncuk karakteri ile gelmişti. Gerçek ve hüzünlü bir hikayenin kahramanı Boncuk olarak çok sevildi, oyunculuğu ile de yine alkış aldı.

Feyyaz Şerifoğlu ile çok yakıştırıldığı Kırmızı Oda dizisinden ayrılmasının ardından, yine aynı isimle başrolü paylaştığı Camdaki Kız isimli dizi için kamera karşısına geçti.

Burcu Bircik, bu kez Nalan isimli bir kadının gerçek, hüzünlü, kimi zaman acı içindeki hikayesini ekranlara getirmeye hazırlanıyor. Kanal D’de yayınlanacak olan dizinin yapım firması, Masumlar Apartmanı, Kırmızı Oda ve Doğduğun Ev Kaderindir dizilerinin de yapımcısı OGM Pictures.

Ayrıca dört dizinin hikayesi de DR. Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek hayat hikayelerinden derlediği kitaplarından alınıyor. Camdaki Kız da yine Budayıcıoğlu’nun aynı isimli kitabından uyarlanmakta.

Dizinin yayın tarihi 1 Nisan Perşembe olarak açıklandı. Geri sayım da başladı. Burcu Biricik hayranlarının da merakla beklediği yapımın iki tanıtımı ekrana geldi.

İlk tanıtımda Burcu Biricik’in, mavi bir elbise ve camdan bir fanus içinde İstanbul İstiklal Caddesi’ndeki görüntüleri ekrana geldi.

İkinci tanıtım ise dün akşam yayınlandı. Diziyi merakla bekleyenler heyecanla izlerken, aynı heyecanı Burcu Biricik de taşıyordu. Dizinin fragmanını instagram sayfasından yayınlayan oyuncu, duygularını da gizlemedi. “Tüylerim diken diken. Camdaki Kız gelsin de izleyelim” notuyla aşağıdaki paylaşımı yaptı.

Burcu Biricik'i tir tir titreten Camdaki Kız fragmanı! Duygularını saklayamadı! 10

Paylaşımına beğeni yapanlardan birisi de Ceyda Düvenci idi. Düvenci, atv’de yayınlanan ve ömrü kısa süren 8. Gün isimli dizide Burcu Biricik’in annesini oynamıştı.

Fragmanda bir buluşma öncesi Burcu Biricik’in oynadığı Nalan’ın annesi ve bakıcısı tarafından yıkanıp hazırlandığı ilginç bir sahne yer alıyor…

İşte Burcu Biricik’in bile tüylerini diken diken eden o tanıtım…

Güzelliğiyle göz dolduran, saf ve naif karakteriyle sevilen, küçüklüğünden bu yana el bebek gül bebek büyütülen, dışarıdan bakıldığında kusursuz bir hayatı olan Nalan’ın; annesi ve bakıcısı tarafından yıkanıp, hazırlandığı sahneler “Camdaki Kız”ın tanıtımına damga vurdu.

Burcu Biricik'i tir tir titreten Camdaki Kız fragmanı! Duygularını saklayamadı! 11

Etkileyici müziği ile de dikkat çeken tanıtımda beyazlar içindeki Nalan’ın hüzünlü hali merak uyandırdı.

Burcu Biricik'i tir tir titreten Camdaki Kız fragmanı! Duygularını saklayamadı! 12

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan, gerçek bir aşk hikayesinin konu alındığı Camdaki Kız’da; Nalan karakterini Burcu Biricik’in canlandırıyor.

Burcu Biricik'i tir tir titreten Camdaki Kız fragmanı! Duygularını saklayamadı! 13

Başarılı oyuncu kadrosuyla göz dolduran dizide Devrim Yakut, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent ve Tuğrul Tülek rol alıyor.

Senaryosunu Seda Altaylı Turgutlu’nun kaleme aldığı, yönetmenliğini Nadim Güç’ün üstlendiği Camdaki Kız, ilk bölümü ile 1 Nisan Perşembe akşamı Kanal D’de…