Ana sayfa Sosyal Medya Tam 6 rakibi var! Çöp Adam dizisinin yayın tarihi açıklandı, tartışmalara neden oldu!

Tam 6 rakibi var! Çöp Adam dizisinin yayın tarihi açıklandı, tartışmalara neden oldu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Bir süredir tanıtımları ekrana gelen Star TV’nin Çöp Adam dizisi, iki başarılı oyuncu Elçin Sangu ve Engin Altan Düzyatan’ı başrolde buluşturmakta. OGM Pictures imzalı ve Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek hayat hikayelerinden alınan dizilerinden biri daha olan Çöp Adam, yakında ekranda olacak. Yayın günü ise şimdiden tartışmaları beraberinde getirdi!

Dizinin hikayesinin gerçek olması, Camdaki Kız, Yalı Çapkını, Masumlar Apartmanı, Doğduğun Ev Kaderindir ve Kırmızı Oda dizileri gibi ilgi çekecek bir dizi olacağı ihtimalini de beraberinde getirmekte. İki güçlü ismin yanı sıra Salih Kalyoncu, Füsun Demirel gibi iki usta oyuncunun da dizide rol alıyor olması, Çöp Adam dizisinin iddiasını daha da arttırmakta.

Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın’ın üstlendiği, senaryosunu Melek Gençoğlu ve Su Ersöz’ün yazdıkları Çöp Adam dizisi, uzun zamandır merakla bekleniyordu. Tanıtımların yayınlanması ile merak daha da artmıştı. Sonunda 11 Kasım Cuma akşamı yayınlanan 1. bölüm fragmanı ile birlikte yayın tarihi de açıklandı!

Çöp Adam dizisi, ilk bölümüyle 23 Kasım Çarşamba akşamı ekranda olacak. Ancak yayın tarihi tartışmaları da beraberinde getirdi! Zira aynı gece ekrana gelen 6 dizi var! Farklı kanalların 6 dizisi, Çarşamba akşamları kıyasıya bir mücadele veriyor!

Çarşamba akşamları atv’de ‘Kuruluş Osman’, FOX’ta ‘Bir Peri Masalı’, Kanal D’de ‘O Kız’, Show Tv’de ‘Hayat Bugün’, Star Tv’de ‘Gecenin Ucunda’ ve TV8’de ‘Tuzak’ dizileri yer alıyor. Bir Peri Masalı dizisinin final yapacağı söylenmekte. Ancak yine de çok fazla rakip ile karşı karşıya kalacak Çöp Adam dizisi!

Sıra dışı bir şekilde karşılaşan, tehlikeli bir oyunun içine hapsolan Tamer ve Peri’nin sırlarla dolu hikayesini konu alan Çöp Adam dizisinin, böylesine yoğun bir mücadelenin yaşandığı akşama getirilmesi, izleyicilerden eleştiriler almaya başladı bile!

Dizinin reytingleri şimdiden merak konusu olmakta! Zira pastadan pay alabilmek için bir mücadeleye girecek olan Çöp Adam dizisinin işi şimdiden zor! Haftalar önce ekrana gelmeye başlamış ve sadık bir izleyici kitlesini yakalamış diziler arasındaki durumunu ilerleyen süreçte göreceğiz.

İşte gelen yorumlardan bazıları…

Tam 6 rakibi var! Çöp Adam dizisinin yayın tarihi açıklandı, tartışmalara neden oldu! 10

Tam 6 rakibi var! Çöp Adam dizisinin yayın tarihi açıklandı, tartışmalara neden oldu! 11

Tam 6 rakibi var! Çöp Adam dizisinin yayın tarihi açıklandı, tartışmalara neden oldu! 12

Tam 6 rakibi var! Çöp Adam dizisinin yayın tarihi açıklandı, tartışmalara neden oldu! 13