Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti dizisi asıl şimdi başlıyor! Doğa ve Fatih için zor günler kapıda!

Kızılcık Şerbeti dizisi asıl şimdi başlıyor! Doğa ve Fatih için zor günler kapıda!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Show TV’nin yeni dizisi Kızılcık Şerbeti, 4. bölümüyle Cuma akşamı ekrana geldi. Dizinin yeni bölümüne kayınvalidelerin gelinlik kavgası ve düğünde yaşananlar damgasını vurdu! Doğa ile Fatih’in arasında da gerginlikler yaşanmaya başlanmasıyla iki ailenin farklılıkları, yeni evli çiftin hayatlarını şimdiden zorluyor!

Muhafazakar bir aileye gelin giden modern bir kızın, eşi ve onun ailesi ile yaşadıklarının anlatıldığı dizide Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör, başarılı oyunculukları ile partner olarak birbirlerine çok yakıştırılıyorlar.

Evrim Alasya, Barış Kılıç partnerliği de ilerleyen bölümlerde izleyenlerin merakla bekledikleri gelişmelerden. Dizinin yeni bölümünde düğün öncesinde Doğa’nın gelinlik seçimi sırasında Kıvılcım ve Pembe arasındaki gerginlik Nursema’nın da annesini doldurması ile büyüdü. Doğa, Pembe’nin tasvip etmediği bir gelinliği giyince orta yolu bulmak için çabalasa da annesi Kıvılcım, kızının kendi düğününde giyeceği gelinliği kendisinin seçmesinden yanaydı. Yaşanan gerginlik sonrası gelinlik konusu Fatih ve Doğa’nın tartışmalarına da neden oldu!

Kızılcık Şerbeti dizisi asıl şimdi başlıyor! Doğa ve Fatih için zor günler kapıda! 9

Fatih, annesinin istediği gibi bir gelinlik seçmesi telkininde bulununca Doğa ile gerildiler. Bu arada Fatih’in yengesi, ablası tarafından evde Doğa’nın ailesi ile gittiği yemek iyice büyütülünce, olay yine can sıkıcı tartışmaları getirdi.

Birbirlerine çok seven ve bir bebek bekleyen Doğa ve Fatih, evlendikten sonra ailelerinin de hayatlarına dahil olmaları ile zor günler yaşamaya başladılar! Muhafazakar bir ailede büyüyen Fatih, her ne kadar Doğa’yı olduğu gibi kabul etse de ailesinin rahatsızlıklarını ona yansıtarak farklı tavırlar geliştirmesini istemeye başladı!

Kızılcık Şerbeti dizisi asıl şimdi başlıyor! Doğa ve Fatih için zor günler kapıda! 10

Bambaşka bir hayat tarzından gelen Doğa, annesi, teyzesi ve sevdikleriyle gittiği gecede gönlünce eğlenirken, Fatih’in yengesinin kışkırtmaları ve tüm aileye o gece sosyal medyada paylaşılan videoları göstererek Doğa’nın dedikodusunu yapması, olayları iyice çıkmaza götürdü! Son olarak Doğa’nın teyzesi Alev’in düğün gecesi düzenlediği gösteri ile Fatih’in ailesinin davet ettiği muhafazakar davetlilerin salonu terketmesi, Doğa ve Fatih’in hayatlarının daha da zorlaşacağını ortaya koydu!

Kızılcık Şerbeti dizisi asıl şimdi başlıyor! Doğa ve Fatih için zor günler kapıda! 11

Kızılcık Şerbeti dizisini izleyenler, asıl hikayenin şimdi başladığı görüşünde! Başta yaşanan gerginliklere karşın Doğa ve Fatih’in mutluluğu için bazı konularda susan iki tarafın, giderek daha çok tepkilerini ortaya koyması, çiftin ilişkilerini de gerecek! Doğa ve Fatih ilk kavgalarını yaparken, başka bir evde yaşamak istediğini söyleyen Doğa’nın isteğini, ‘abimin çıkmadığı evden ben nasıl çıkarım’ diyen Fatih’in sözleri dizideki gerginliğin artacağını ortaya koyuyor! Doğa’nın evde sürekli yaşam tarzına baskı yapılması karşısında daha ne kadar mülayim davranacağı da pek kestirilemiyor! Üstelik bütün bunları Kıvılcım’ın öğrenmesi sonrası, iki aile arasındaki köprülerin de atılması muhtemel!

İlerleyen bölümlerde neler olacak şimdiden merak konusu. İzleyenler, dizinin heyecanının arttığı görüşünde. Yayınlanan 4. bölümde Fatih, ailesi ile eğlendiği gecenin görüntüleri izleyen babasının sert tavrı sonrası Doğa’ya yüklendi. Bu sahnede Fatih’in Doğa’ya ilk kez bu kadar sert davranması, ilerleyen bölümlerde durumun daha da zor bir hal alacağının göstergesi!

Doğa’nın her şeyde kendi ailesinin hatalı gösterildiği sözleri sonrasında “Beğenmiyorsan evlenmeseydin” sözleri de dizinin yeni bölümünde dikkat çeken bir sahneye damgasını vurdu…

İşte o sahne…